wieczor1 Napisano 1 Października 2015 Napisano 1 Października 2015 Witam, Jeździłem do tej pory (raczej rekreacyjnie, ale dużo) rowerem Kellys Quartz DSC z 2010 r., ale ukradli mi go. Nie wierzę w odzyskanie go, więc rozglądam się za nowym. Chciałbym przesiąść się na większe koła - 27,5 cala. Wpadły mi w oko 2 rowery (promocje): 1. Medano Photon 02 27,5 2. Author Spirit 27.5 Czy ktoś mógłby podzielic się doświadczeniami z tymi firmami, lub konkretnymi modelami? Który z rowerów prezentuje się "lepiej" na papierze? Może macie jakieś inne propozycje w podobnej cenie? Dziękuję i pozdrawiam wszystkich.
gregorek Napisano 1 Października 2015 Napisano 1 Października 2015 ja bym wybrał MEDANO - lżejszy, z tyłu deore, osprzęt shimano. Używka wchodzi w gre?
wieczor1 Napisano 1 Października 2015 Autor Napisano 1 Października 2015 Jeśli jakaś konretna propozycja to tak, ale na aukcjach nie szukam używanych, chcę mieć rower pewny. Legalny i bezpieczny.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.