mmisiek9612 Napisano 30 Września 2015 Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Taka tam śląska przestępczość w rozkwicie... http://wrower.pl/wiadomosci/zuchwala-kradziez-rowerow-wartch-150-tys-zl,6332.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
errwin Napisano 30 Września 2015 Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Nie "śląska przestępczość" tylko kradzież rowerów w Mikołowie i nie wiem dlaczego w rozkwicie ? Stygmatyzowanie śląska, że rozwija się tu coś przestępczego na przykładzie jednej z wielu kradzieży jaka tego dnia miała miejsce w kraju, tylko niepotrzebnie utrwala antagonizmy jakie wokół śląska narosły. Nie wiesz kim są złodzieje i skąd przyjechali, pewnie jedni z wielu w tym przestępczym procederze. Nie widzę tu nic wspólnego ze Śląskiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 1 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Przecież nie napisałem ani słowa że przestępcy są ze Śląska. Zdarzenie miało miejsce na Śląsku więc będzie zaliczone do niechlubnej statyki właśnie tego województwa, więc jakby nie patrzeć to śląska przestępczość. A w rozkwicie to dlatego że niestety Śląsk przoduje w tych statystykach Ja również nie jestem z tego powodu zadowolony ale co zrobić... Bardzo duże zaludnienie na małym obszarze niestety sprzyja tego typu działaniom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.