monter Napisano 30 Września 2015 Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Witam. Może i głupie pytanie ale wole się upewnić. W wyniku zderzenia z samochodem zepsuła mi się totalnie klamka w hamulcach m675 slx. Zamówiłem już nową klamke. Tu moje pytanie. Czy mogę przewód wpiąć w nową klamke wraz ze starą oliwką i pinem? Czy muszę też jednak nową oliwke założyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 30 Września 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Jeżeli oliwka nie była ruszana i jest obciśnięta to zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 30 Września 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Jak hebel działał poprawnie przed wypadkiem, to tylko wykręcasz, zmieniasz klamkę zakręcasz , dość mocno. Zalewasz układ i ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monter Napisano 30 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Dziękuję za odpowiedzi. Temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi