Rulez Napisano 8 Października 2015 Napisano 8 Października 2015 W większości jest bardziej wyprostowana, sporo wyższy widelec wymusza wysokie umieszczenie kierownicy, trzeba szukać rowerów z jak najniższą główką ramy. Do tego Cube ma akurat stosunkowo krótkie ramy ...
endrzer Napisano 9 Października 2015 Autor Napisano 9 Października 2015 Do tego Cube ma akurat stosunkowo krótkie ramy ... tylko w ostatnim czasie siedziałem na różnych ramach i tylko chyba Giant wydawała mi się dłuższa. KTM to dopiero miał krótką
Rulez Napisano 10 Października 2015 Napisano 10 Października 2015 KTM zależy w którym modelu, w najbardziej popularnych turystycznych mtb ma faktycznie bardzo krótkie ramy, coś jak Cube Analog ...
endrzer Napisano 12 Października 2015 Autor Napisano 12 Października 2015 Cube Analog mierzyłem też C Analoga - analogicznie jak w KTMie Dzięki wszystkim za pomoc. Wybrałem ostatecznie Cube ltd sl 29 blackline 2015 Ustawienie siodła, plus wymiana mostka na dłuższy na zero/minus poprawiło sylwetkę i dopasowało rower. Abym dał coś od siebie, to którtkie podsumowanie: Co mnie skusiło do tego wyboru: - wysokiej klasy osprzęt w tej półce cenowej, - koła + amorek - super design - pro obsługa w salonie rowerowym - bodyfitt w cenie - wypożyczenie roweru na testy Jako minusy: - brak sztywnej osi (jednak mam nadzieję, że przy moim typie jazdy nie będzie to grało aż takiej roli) Dzięki!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.