Xonix29 Napisano 30 Września 2015 Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Ktoś w Polsce już zakupił to "nowoczesne lusterko" ? Może jakiś teścik, blogerzy spamować do garmina Tu fajnie pokazane jak to działa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BPatryS Napisano 30 Września 2015 Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Bardzo fajny bajer ale ponad 1000zł to troche nie halo, już lepiej kupić sobie lusterko stacjonarne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 30 Września 2015 Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Garmin powinien odpowiedzieć sobie na pytanie dla kogo to jest? Dla mtb-owców - nie. Bo nie mijają ich samochody. Dla szosowców nie. Bo na szosie albo jesteś widoczny, albo nie. Dla rowerzystów miejskich? Pewnie zbyt drogie plus to, że w mieście mija cię sznur samochodów cały czas. Zbędny gadżet, błędna droga. Do kitu. mam wiele gadżetów garmina (licznik rowerowy, zegarek do biegania, nawigację samochodową), ale to jest kompletnie dla nikogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xonix29 Napisano 30 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Może dla sakwiarzy i rowerzystów na poziomkach Za drogie to fakt, chociaż można kupic sam radar za około 800 zł i sparować to z nawigacją garmina jak juz ktoś taką ma (tylko niektóre wysokie modele). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 30 Września 2015 Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Z moim Edkiem 510 sparować można. Tylko po co? Żeby raz świeciło lekko, a raz mocno? Kompletne nieporozumienie. Tysiąc zł za przyciemnianie lampki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xonix29 Napisano 30 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Troszeczkę jest to mądrzejsze urządzenie, niż to zrozumiałeś. Chodzi o to co Ty widzisza a nie kierowca. A widzisz prędkość i odległość pojazdu. Tylne diody to w sumie tak jak mówisz nieporozumienie. Ale ok bo będzie, że tym handluje. Dla mnie to ciekawostka, która kiedys może będzie popularna, a że nowa to droga. To tak jak z rozwiązaniami w samochodach. Mercedes s klasy ma fajne bajery (aktywny tempomat, widok w podczerwieni) ale nie są niezbędne żeby jeździć i długo nie będzie ich w Dacii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 30 Września 2015 Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Zrozumiałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andys Napisano 21 Października 2015 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Może Was wszystkich zaskoczę, ale ten radar sprawdza się najlepiej na szosie, kiedy ... jedziesz za jego posiadaczem. Jest po prostu rewelacyjny, gdyż czerwone, migające diody widoczne są nawet w słoneczny dzień, poza tym na podstawie ich migania możesz określić kierunek z którego nadjeżdża auto, a także w pewnym sensie natężenie ruchu za nami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paul997 Napisano 21 Października 2015 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Gdyby toto wykrywało rowerzystę (nie obejrzałem filmika, więc nie wiem), to byłoby idealne na zawody. Nikt by Cię z zaskoczenia nie zaatakował . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.