Gość Napisano 30 Września 2015 Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Do tej pory jeździłem w kurtce turystycznej z chowanym kapturem - bardzo wygodne rozwiazanie gdy zacznie padać deszcz albo zrobi sie chłodniej. Ale gdy wieje wiatr to kurtka nadyma sie podwodujac zwiększone opory jazdy. Mysle wiec aby kupic jakąs rowerową opinająca ciało, pod którą ewentualnie mozna załozyć lekką kurtkę polarową. Ale co z osłoną glowy? Co byście doradzili w cenie powiedzmy do 200 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 30 Września 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Bandama na teraz, czapka na zimę. Na ekstremalne zimowe doznania kominiarka. http://sklep.bcmnowatex.com.pl/pl/shop/odziez_rowerowa/akcesoria/na_glowe/_czapki.html Za 200,- ubierzesz w czapki również sąsiadów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Września 2015 Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Bandama na teraz, czapka na zimę. Na ekstremalne zimowe doznania kominiarka. - czapki : BCM Za 200,- ubierzesz w czapki również sąsiadów. Chyba źle się wyraziłem. Chodziło mi o kurtkę około 200 PLN A czapki wiadomo że są znacznie tańsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 30 Września 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Popatrz w tym samym linku na kurtki zimowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.