robertos102 Napisano 9 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 (edytowane) @@beskid, dokładnie. Właściwie to post #50 powinien być puentą tego tematu. pozdr. R/ Edytowane 9 Listopada 2015 przez robertos102 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 9 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 (edytowane) Jak wspomniałem u mnie na tapecie jest model R7/B7 za 4K. Czyli masz taki sam dylemat jak ja.. jakie kolo wybrać??? Tak zapewne chodziło o to magiczne słowa "wykorzysta czy nie wykorzysta" @robertos102. Nie tylko. To jest poprostu nowocześniejsze rozwiązanie. Pod sztywne ośki latwiej znaleźć dobre kola. A kto wie może za 10-15 lat do rowerów 29 i 27.5 tylko takie będą dostępne (po za jakąś tandetą...). Tak jak masz teraz z amorami pod v-ki... same uginacze... Jak kupowalem 10 lat temu rower to nawet nie przypuszczalem że w przyszlości nie będę mógl wymienić amora w nim z powodu hamulców... a teraz muszę zmienić rower... Edytowane 9 Listopada 2015 przez Alsew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 9 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Trochę się nie zrozumieliśmy @Aslew z tym "u mnie na tapecie". Chodzi o to, że temat się rozrósł, pojawia się sporo modeli w tym na Sramie a mi cały czas rozchodzi się o ten jeden. Jak pytasz o wielkość bo mam ten sam wzrost to tam gdzie mieszkasz jednak 29er. Do siebie za to tylko 27,5". Tu sam decyduj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 21 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 (edytowane) Pojawił się jeszcze jeden gracz. Może słabiej wyposażony od Krossa ale za to ta rama http://velo.pl/rowery/gorskie-sztywne/cross-country-275/author/modus-275-2015 Co myślicie??? W tym sklepie jest rozmiar 17,5 http://biketopia.pl/rower-author-modus-27-5.html Edytowane 21 Listopada 2015 przez Alsew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi