jackon15 Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Hej, niedawno kupiłem tam kilka gadżetów z dostawą do Włoch (gdzie obecnie przebywam) Dzisiaj przypadkiem zerknąłem na ceny rowerów MTB firmy Kross (ostatnio Kross się tutaj coraz częściej reklamuje, pewnie dzięki osiągnięciom Maji Włoszczowskiej Ceny są nawet do 2.000zł niższe niż na ceneo. Co ciekawe, ceny z dostawą na Włochy i język Italiano - są niższe nawet o 150€ niż przy dostawie do Polski. Przykład: KROSS EARTH S2 2014 za 1465,99€ czyli 6157zł Na ceneo za 7999zł Więc za granica Krossa można taniej kupić niz w Polsce!!! Poza tym mają niezłe wyprzedaże na komponenty, do 50%. Trochę wkurzające... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerk Napisano 5 Października 2015 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Niestety tak nie tylko w tym wypadku jest, że na rodzimym rynku jest drożej. Spotkałem się z tym m.in. w branży artykułów dziecięcych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb Napisano 9 Października 2015 Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Hej, niedawno kupiłem tam kilka gadżetów z dostawą do Włoch (gdzie obecnie przebywam) Dzisiaj przypadkiem zerknąłem na ceny rowerów MTB firmy Kross (ostatnio Kross się tutaj coraz częściej reklamuje, pewnie dzięki osiągnięciom Maji Włoszczowskiej Ceny są nawet do 2.000zł niższe niż na ceneo. Co ciekawe, ceny z dostawą na Włochy i język Italiano - są niższe nawet o 150€ niż przy dostawie do Polski. Przykład: KROSS EARTH S2 2014 za 1465,99€ czyli 6157zł Na ceneo za 7999zł Więc za granica Krossa można taniej kupić niz w Polsce!!! Poza tym mają niezłe wyprzedaże na komponenty, do 50%. Trochę wkurzające... Różnica w cenie dla PL vs FR (nie wiem czy Włochy tak samo) wynika z innej stawki podatku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.