ACTIVIA Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 (edytowane) Na podstawie starego adaptera do przednich amorków z Marzocchi zrobiłem patent co do adaptera damperów Suntour. W załączniku fotka. Co powiecie o tym. Może macie jeszcze inne pomysły Edytowane 29 Września 2015 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 29 Września 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Jak dla mnie troszkę za długi ale poza tym wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 29 Września 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Września 2015 No przeca to je kopia marcokowego więc czemu Władek marudzisz Piotrek - jest OK, ale faktycznie w niektórych ramach może się nie zmieścić. Jeśli dasz radę skrócić długość do 2 - 2,5 cm to ruszaj z produkcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 29 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Zobaczymy co da się zrobić. Postaram się coś krótszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 30 Września 2015 Udostępnij Napisano 30 Września 2015 ACTIVIA, Piotrek ... masz zdolności chłopie i pomysły ... maestro tokarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 30 Września 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Jak by kto chciał z nim jeździć co by sobie dopasowywać w trasie prace dampera to może być za długi, choć wiem ze takich maniaków za wielu nie ma . A ja sam wiem z doświadczenia ze długie adaptery z czasem lubią się mścić Jednak do używania raz na ruski rok w celu serwisowym jest jak najbardziej ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twojastara Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 rewelacja! potrzebowałem kiedyś adapterka do Manitou, ale oryginał na CRC kosztował pod 40eur! można też użyć gotowego adaptera do marzocchi (chyba najtańszy dostępny na rynku od ręki) i przegwintować go na manitou czy suntoura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi