laparia Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Witam wszystkich serdecznie. To mój pierwszy post na forum. Zakupiłem duke u-turn xc ale niestety uszczelki goleniowe puszczają olej. W sklepach rowerowych są uszczelki o numerze 11.4308.659.000. W katalogu o numerze 11.4307.298.000. Czy może ktoś wie, które uszczelki będą pasowały i gdzie je nabyć. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scirocco Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Kilka dni temu robilem swojego duke. Uszczelki brałem te: http://rowerowy.com/sklep/narzedzia-serwis/serwis-amortyzatorow/uszczelki/prod/psylo-duke-seals oringi ze sklepu z hydrauliką maszynową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laparia Napisano 29 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2015 (edytowane) Możesz napisać ile oleju wchodzi i jaki brałeś. Wszędzie są duże bańki a nie sądzę że 0,5 litra wejdzie do amorka. Czy masz konkretnie ten amor co ja? Twój jest chyba powietrzny. Edytowane 29 Września 2015 przez laparia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scirocco Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Mam Duke xc, powietrzny. U turn ma chyba lagi tej samej średnicy. Ilości oleju najlepiej wziąc z manuala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laparia Napisano 29 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Ok dzięki to zamawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi