GajekL Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Tak jak w temacie kupie uzywany mostek 31.8 x 80mm, koniecznie w kolorze czarnym, ze wznosem +- 6-8 stopni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Venomiz Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Mam nowy mostek FSA Gravity Gradient 80 mm w oryginalnym opakowaniu, czarny mat z białymi i szarymi nadrukami. Odezwij się na pw jeśli jesteś zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empe Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Posiadam: Easton EA70 80mm. Stan idealny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 28 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2015 @@empe, Cena?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empe Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Mostek jest miesięczny. Płaciłem +/- 180zł. Posiadam paragon. Stówka myślę to dobra cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 29 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2015 @@empe, Zrobisz wysylke w cenie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empe Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Ech, niech będzie Nie chcesz jeszcze kierownicy do kompletu? Również miesięczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 29 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2015 @@empe, W sumie zmieniam swoj mostek PRO 100mm na krotszy, jest zbyt dlugo A co to masz za kierownice?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empe Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 do kompletu EASTON EA70 31.8 660/20mm Za stówkę bym oddał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 29 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2015 @@empe, Jednak zostaje przy samym mostku. Podrzucisz mi dane do przelewu na PRIV?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empe Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Wiadomość poszła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 29 Września 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.