alex13 Napisano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 http://www.probikes.pl/index.php?item=474 Czy te hamulce są dobre?? Jeżdżę dużo w lasach więc hamulce są dla mnie bardzo ważne. Szukałem tematów o tych hamulcach, ale nie znalałem więc pytam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal119 Napisano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 http://www.probikes.pl/index.php?item=474 Czy te hamulce są dobre?? Jeżdżę dużo w lasach więc hamulce są dla mnie bardzo ważne. Szukałem tematów o tych hamulcach, ale nie znalałem więc pytam... Są to bardzo skuteczne hamulce. Sam takie mam i tylko na początku byłem z nich bardzo niezadowolony ale po zmianie linek i pancerzy, nasmarowaniu piwotów i dotarciu klocków po prostu żyleta. Jedynie modulacja jest zła, ale to wada chyba wszystkich v-ek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex13 Napisano 16 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Wielkie dzięki za odpowiedź!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal119 Napisano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Wielkie dzięki za odpowiedź!!! Ja bym brał, bo cena jest niska i jeszcze te wymienne okładziny. Ale okładziny bym zmieniał potem już nie na shimano tylko na inne, bo shimano nie robi dobrych klocków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 ja mam takie klocki jak w tych hamulcach, sa bardzo dobre ale jak nie przegrzane, w zasadzie jednym palcem spokojnie z Avidem SD 5 i klamka Avid FR 5 dzwigam tylne koło, i potwierdzam, ze Shimano dobrych klocków nie robi, na pewno nastepne bedą innej firmy a co ciekawe, ja kupiłem komplet na jedno koło takich klocków za 23zł, a całe hamulce 35zł, chyba mnie oszukano troche, ale i tak nic innego nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.