Hynhus Napisano 27 Września 2015 Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Witam chciałbym się dowiedzieć jakie jest wasze zdanie na temat tego zabezpieczenia. https://www.rowerystylowe.pl/p-834/zapiecie-abus-bordo-granit-x-plus-6500/w-5078/czarny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goTomek Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Moje zdanie jest dobre Mam takie, stopień niżej https://www.rowerystylowe.pl/p-716/zapiecie-abus-bordo-6000-90cm/w-453/czarny przede wszystkim wygodniejsze od ulocków do przewożenia, montuję rzepami do ramy kiedy potrzebuję (na co dzień do pracy nie muszę), spokojnie łapie ramę razem z przednim kołem do stojaków, balustrad, czy nawet cieńszych latarni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzysta01 Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 @Hynhus Bardzo fajne i stylowe zapięcie, też mi się bardzo podoba, ale nie jest warte swej ceny, oczywiście jest bardzo wygodne w użyciu i lekkie, tyko ze łańcuch axa cherto compact jest na tym samym poziomie zabezpieczeń a jest tańsze, nie mówiąc już o u-lockach które są dużo tańsze i lepsze od bordo np kryptonite evolution Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goTomek Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Czy jest warte ceny, to oceniają kupujący, skoro są tacy, to znaczy że (dla nich) warte W sumie to najtaniej wyjdzie w ogóle nie kupować roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Kupilem abusa, mam tez ulocka.. ale bordo nabylem z jednego prostego powodu, mocowania do ramy. Pieknie siedzi w futerale przykrecanym do ramy w miejsce koszyka. Nic nie dzwoni nic sie nie telepie...nawet nie ma porownania do lancucha czy ulocka (w kryptonicie uchwyt juz raz poprawialem bo sie wyrobil od ciezaru locka a i nie do kazdego roweru uchwyt ulocka pasuje). Co do trwalosci zabezpieczenia, wydaje sie byc wystarczajace zeby rower zostawic na pare min. bez stresu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkel512 Napisano 8 Października 2015 Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Zgadzam się z przedmówcami- zapięcie jest bardzo praktyczne, przy tym naprawdę trudne do sforsowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.