krissek Napisano 27 Września 2015 Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Jak w tytule. Kilka lat temu sporo jeździłem.Niestety zimą 2013 miałem wypadek(złamany objczyk,powarzne skręcenie kostki) więc praktycznie sezon odpadł.W 2014 próbowałem się rozruszać ale kiepsko szło-ból kostki,brak czasu a dodatkowo w w grudniu 2014 skręcenie nadgarstka z pęknięciem kości łodeczkowatej.Miesiąc w szynie.W tym roku miałem trochę zawirowań w związku z pracą i niestety dalsze problemy z kostką. Chirurg stwierdził ,że wszystko gra ale dalej boli :/ Chcę się troche rozruszać żeby coś ze sobą zrobić od wiosny. Mieszkam w WIśle więc płasko nie jest. Dajcie jakieś rady. Aha-na nartach nie jeżdżę Rower jakim dysponuję toUnibike Expert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 ja to proponuje zebys na rehabilitacje sie przeszedl ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.