popo00 Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Mam taką sprawę, otóż od jakiegoś czasu pracuję w sklepie rowerowym jako serwisant, trochę "liznąłem" temat od kwestii technicznej, i nie powiem spodobało mi się Sprzedaż rowerów to wielki rynek, i tak myślę czy by nie poskładać kilka sztuk przez zimę. Z Chin tanie części można sciągnąć z ebay. Korci mnie jakiś BMX z jedną tarczą z przodu, kaseta 11 na tyle, mateki gripy... Ciekawe jak sprzedają się takie maszynki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 BMX z biegami? To rower na malych kolach i - ze wzgledu na zastosowanie - bez biegow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Może kolega chce stworzyć coś zupełnie nowego,jak to się mówi:do odważnych świat należy .Co to jest "mateki"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popo00 Napisano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2015 manetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.