boozy Napisano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Największy rozmiar to 45 dlugosc wkladki 29,5 - 30 zalezy od trafionej pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dublet Napisano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Mój kask z Lidl-a wytrzymał prawie 3lata i rozsypała się regulacja z tyłu. Ciekawe czy wymienią?! Po ile były kaski teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iglica Napisano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Po ile były kaski teraz? Po 50zł były te kaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wymiennik Napisano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Czy ktoś w swoim Lidlu widział kask rowerowy męski, ten większy rozmiar (chyba L-XL) w kolorze czarnym/szarym. Przymierzałem i był dobry ale tylko były te białe kolory. W mojej okolicy nie znalazłem już w takim kolorze. Jak ktoś znajdzie u siebie to byłbym wdzięczny za kupno i przesyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samuel87 Napisano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Dzisiaj w biedronce są kaski czarne z tego co pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 4 Kwietnia 2016 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 zerknę po pracy, wysłałem Ci info w priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugasek Napisano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Lampki silikonowe zakupione jak za tą cene polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malinowy Napisano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Ja chyba ten stojak jednak oddaję. Fajna sprawa, ale jednak.. Także jeśli ktoś chce to niech się szybko zgłasza. Jeśli nikt nie będzie chciał to oddaję jutro do krakowskiego Lidla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samuel87 Napisano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Masz chyba 7 dni na oddanie , wiec jak cos to pospiech wskazany;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMte Napisano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Ktoś coś na temat reflektora akumulatorowego za biedronki za 59.90? Zamierzam zakupić taki, tylko pytanie czy warto? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malinowy Napisano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Masz chyba 7 dni na oddanie , wiec jak cos to pospiech wskazany;) spokojnie, oby tylko przyjęli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samuel87 Napisano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Nie raz cos oddawałem w lidlu i nie było problemów ,tylko trzeba się trzymać terminów. W sumie nie musisz oddawać w tym sklepie co kupiłeś ,możesz to zrobic w każdym lidlu na terenie kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malinowy Napisano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 To ja wiem. Jak oddawałem spodenki rowerowe, które się rozpruły po 7 miesiącach to Pani miła mi powiedziała, że trzeba poczekać 2-3 tygodnie na opinię rzeczoznawcy. Bylem na nich może z 5 razy, a ona do mnie z tekstem, że szwy nie podlegają reklamacji bo to nie wada fabryczna... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 4 Kwietnia 2016 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Ktoś coś na temat reflektora akumulatorowego za biedronki za 59.90? ja mam dwie czołówki z biedry z diodami cree 3w. Gdy obie zamontuję na kierownicy, to mam oswietlenie jak osobówka na światłach mijania, tak mniej więcej na 1,5 - do 2 godzin Problem jest tylko w tym że te czołówki szybko pożerają baterie i trzeba pomyśleć o akumulatorkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Kupiłem wczoraj bratu licznik w biedronce i wszystko ładnie pięknie ustawiłem, założyłem magnes na koło, czujnik na widelec i klops - czujnik nie podaje lub kabel nie przewodzi sygnału i "0.0" jak zaklęte. Trzeba zwrócić cóż poradzić... Natomiast mierzyłem kask i sprawiał bardzo dobre wrażenie. Na moją głowę kask z Lidla w tym samym rozmiarze (54-58 cm) wchodził, ale uciskał nad uszami (kości ciemieniowe?), a kask z biedronki wchodzi ciasno i leży idealnie. Trzymając się więc zasady, że kask ma być dopasowany to biedronkowy wygrywa zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malinowy Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 ale uciskał nad uszami (kości ciemieniowe?) to są kości skroniowe czaszki. Ciemieniowa jest w okolicach czubka głowy (tam gdzie niemowlaki mają ciemiączko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Ciemieniowa jest w okolicach czubka głowy No to właśnie tam mnie uciskał Jakby nie chciał wejść do końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Pierwsze opinie o biedronkowej czołówce-reflektorku: http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t=19053 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanus Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Ja kupiłem w biedronce te silikonowe lampki. Tylko dla tego, że moja przednia sygnalizacyjna się zepsuła :-/ Ale jestem zadowolony, jak za te pieniądze są ok. Można wziąć jak ktoś potrzebuje. A licznik też wydaje się być ciekawy i całkiem dobrze wykonany, jak za takie hajsy też ciekawa opcja do tego ma podświetlanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati85 Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Czy w tym liczniku jest prędkość średnia? Faktycznie kask z Lidla mi nie wszedł na głowę a z biedry pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanus Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Z tego co klikałem i pamiętam to jest max i średnia. Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez hanus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalPolo Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Licznik daje rade, ot dla kobiety kupiłem. W wcześniejszym poście było, że nie działa, a być może nie był dobrze usadowiony na podstawce. Dość mocno trzeba go odkręcić aby zaskoczył w dobre miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati85 Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Faktycznie kask z Lidla mi nie wszedł na głowę a z biedry pasuje wróciłem z pracy a kask już czeka na mnie w domu ehh kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Dość mocno trzeba go odkręcić aby zaskoczył w dobre miejsce. Potwierdzam. Po wymianie już się zdążyłem zirytować, że kolejny nie działa, ale po dokręceniu na siłę działa. Przywykłem, że z plastikiem trzeba uważać, ale tutaj trzeba skrupuły odłożyć na bok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malinowy Napisano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Ostatnio dostałem na urodziny znak drogowy C-13 droga dla rowerów i jestem przeszczęśliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi