Dziubek Napisano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Raczej wątpię prędko w drugą ofertę, a jeśli nawet się pojawi, to nie ma opcji aby w dwóch naszych rzutach była jakakolwiek pełna oferta od sąsiada. Pewne rzeczy, jak wspomniane buty, to u nas rzadki widok. Te soft shelle dają radę? Z soft shella mają tylko nazwę, wiele osób potwierdza że to cerata która nie oddycha. Poczytaj kilka stron wstecz, było maglowane do znudzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike78 Napisano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 te lampki za 35zl z Lidla są cos warte czy szkoda zachodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymooteusz Napisano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 Mam światełka z Lidla, model z przed kilku lat. Jak za te pieniądze świeci bardzo dobrze. Gdzieś w necie był test tych światełek, strumień światła porównywalny a nawet lepszy od tych droższych. Spokojnie jeździłem w ciemności poza miastem po drogach rowerowych na MTB z prędkośćiami powyżej 25km/h. Jak za te pieniądze i dwuletnią gwarancję, polecam. PS Oczywiście nie ma co porównywać jej z lampką Convoy .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek81 Napisano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 a licznik rowerowy warto kupić z ofert lidla oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Specjalnych narzekań nie było. Jak ktoś używał pulsometr i licznika to bodaj były kolidacje ale to musiał byś poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garp Napisano 1 Września 2016 Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Mam biały licznik za 25 zł, przewodowy, z poprzedniego rzutu. NIe narzekam, działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redwhite Napisano 1 Września 2016 Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Mam dwa bezprzewodowe liczniki z Lidla, jeden już kilka lat. Zero problemów, sprawdzone również w lekką zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart33kk Napisano 1 Września 2016 Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Teraz w Lidlu są jakieś kurtki rowerowe przeciwdeszczowe po 80 zeta bodajże. Wysłane z mojego SM-G935F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokerman9 Napisano 22 Września 2016 Udostępnij Napisano 22 Września 2016 w LIDLu znowu pupa pierdół,czapki,bluzy,okulary itd...kupował ktoś coś,warte to coś? kolega chce tam kupić bluzę za 35pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Września 2016 Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Zakładając że bluza ma właściwości opisane na stronie, np z przodu mesh który przepuszcza powietrze, to chyba bym sobie odpuścił na rower. Tak jak szukałem rzeczy rowerowe z przodu zwykle mają warstwę która chroni przed wiatrem. Dodatkowo bluza do biegania będzie miała krótsze plecy, więc w czasie jazdy mogą być odsłonięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike78 Napisano 22 Września 2016 Udostępnij Napisano 22 Września 2016 ..masz na mysli te dla biegaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymonski Napisano 22 Września 2016 Udostępnij Napisano 22 Września 2016 ja kupiłem dziś w lidlu opaskę ocieplającą na uszy na zimne treningi, zobaczymy jak posłuży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 25 Września 2016 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 25 Września 2016 ja kupiłem dziś w lidlu opaskę łał... cieszymy się razem z Tobą... A teraz wytłumacz co Twój wpis wnosi do tematu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymonski Napisano 25 Września 2016 Udostępnij Napisano 25 Września 2016 {O wiele więcej niż twój, odpowiadający na mój. Temat o zakupach w dyskontach, ostatnie wiadomości o zakupach w lidlu, o aktualnych promocjach tam np: "w LIDLu znowu pupa pierdół,czapki,bluzy,okulary itd...kupował ktoś coś,warte to coś? kolega chce tam kupić bluzę za 35pln" to odpowiadam, tak kupilem, mowie co, wypowiadam się z nadzieją o możliwości produktu. } == Józek masz dziś zły humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 25 Września 2016 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Józek masz dziś zły humor Wręcz odwrotnie, humor dziś mam bardzo dobry. Nie zważając na to, za takie odzywki mogę dać wakacje jak i za pisanie nic nie wnoszących postów do tematu. Proszę potraktować to jako przestrogę na przyszłość. Koniec OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 25 Września 2016 Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Z ciekawości kupiłem pokrowiec na rower, bo często wystawiam go na balkon. Używał ktoś tego ? Miałem kiedyś taki za 5 zł i rozdzierał się od samego patrzenia. Mam nadzieje, że ten wytrzyma nieco dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jock3r Napisano 26 Września 2016 Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Kupiłem ten pokrowiec chyba w tamtym roku za 11zł bodajże i póki co jeszcze się nie podarł. W zimie nakrywałem nim 2 rowery i był wystarczająco szeroki. Także nie jest zły jak za te pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanus Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 A używa ktoś z tego rzutu rękawiczek rowerowych? Opłaca się? Moja windstoper? Podpisu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redwhite Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Z ciekawości kupiłem pokrowiec na rower, bo często wystawiam go na balkon. Używał ktoś tego ? Miałem kiedyś taki za 5 zł i rozdzierał się od samego patrzenia. Mam nadzieje, że ten wytrzyma nieco dłużej Też kupiłem ten pokrowiec. Z powodu kontuzji zmuszony jestem zrobić dłuższą przerwę więc rowery stoją i się kurzą (co prawda w piwnicy ale jednak). Bez problemu przykryłem nim rower crossowy i kolarzówkę (ta na stojaku pod tylne koło) do samej ziemi. Poprzedni pokrowiec z Allegro ledwo przykrył 1 rower i "rozdzierał się od samego patrzenia". Materiał wydaje się dość solidny a w porównaniu do tego z Allegro wręcz "pancerny". Koszt chyba niecałe 13 zł, jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 13 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Może trochę OT, ale z artykułu wynika, że Biedronka chce wypromować swoją własną markę odzieży "dla aktywnych" - "Seven for 7". To przypomina segment sportowy (w tym rowerowy) Lidla pod marką "Crivit". Aktualnie są w ofercie ciuchy/sprzęt sportowy fitness. Ciekawe, czy będzie - podobnie jak w Lidlu - spójna, przyzwoitej jakości (z punktu widzenia amatorów bez ambicji sportowych) kolekcja produktów dla rowerzystów? http://biznes.onet.pl/wiadomosci/handel/biedronka-wprowadza-nowa-marke-ubran-seven-for-7/p2j280 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 2 Marca 2017 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Za naszą południową granicą pojawiły się w Lidlu oferty rowerowe. Czechy: http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?id=1083 Słowacja: http://www.lidl.sk/sk/ponuka.htm?id=1328 Oferty oczywiście podobne, choć w Słowacji nie będzie butów... Ciekawe, czy zaoferują je u nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanus Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=1546 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Prawdopodobnie będzie jeszcze "drugi rzut" tej wiosny - koszulki, spodenki, skarpetki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Umpero Napisano 8 Marca 2017 Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 Za naszą południową granicą pojawiły się w Lidlu oferty rowerowe. Czechy: http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?id=1083 Słowacja: http://www.lidl.sk/sk/ponuka.htm?id=1328 Oferty oczywiście podobne, choć w Słowacji nie będzie butów... Ciekawe, czy zaoferują je u nas? Jakich butów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 8 Marca 2017 Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 w Lidlu stojaki znów. Jakie są Wasze opinie - warte to tych 140 zł ? W ogóle uważacie że stojak jest przydatny w serwisie czy można się obejść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi