seraph Napisano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2021 Moja siostra używa tego najszerszego, trekkingowego i bardzo sobie chwali, a zdarza jej się jeździć po kilkadziesiąt km. Te węższe tez sprawiają dobre wrażenie - w sumie bardzo podobny profil do siodła Vader, którego obecnie używam i jest naprawdę spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
munioman Napisano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2021 Używam trekkingowego (nie najszerszy tylko pośredni) od prawie roku i bardzo sobie chwalę. Nie udało mi się usiąść na niczym lepszym w cenie do 60zł (płaciłem 50 w lidlu internetowym). Jakość wykonania bardzo dobra, geometria też super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2021 (edytowane) W dniu 10.04.2021 o 19:05, Sandacz napisał: Od 19.04 w ofercie Lidla będą m.in. siodełka Wittkop. Cena bardzo atrakcyjna: 35 zł. przy cenach na Allegro powyżej 60 zł. Czy mieliście okazję je używać, a jeśli tak, to jakie opinie? https://lidl.gazetki-promocyjne.net.pl/gazetka-promocyjna-lidl/19-04-2021/21926/12/ Te siodełka z gazetki Lidla to jakieś modele piankowe "Medicus Air", siodełka na Allegro o których mówisz (Medicus 1.0, 4.0, 7.0 itd.) to siodełka żelowe. Edytowane 18 Kwietnia 2021 przez keltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 Macałem w sklepie i faktycznie wydają się nie tak podatne, jak żelowe. Na opakowaniu jest "memory foam", więc "pianka z pamięcią", nie żel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi