Mod Team michuuu Napisano 13 Kwietnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 miałem kupić jakieś zapięcie do użytku dziennego A do nocnego nie potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Dziubek | Jaką kłódkę możesz polecić do łańcucha?Hej. Ciężko mi wypowiedzieć się bo w temacie nie siedzę. Dobre rady jakie znam to materiał nie korodujacy np. mosiądz, oczko dopasowane a nie z dużym luzem. Dobrze jak jest też niestandardowy klucz do zamka, bodaj Gerda ma takie no i oczywiście aby nie była to zatrzaskowa pierwsza lepsza. Osobiście mam komplet z Decathlonu i nawet daje radę. Wysłane z mojego SM-T715 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokerman9 Napisano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 A do nocnego nie potrzebujesz? W dzien rower stoi na korytarzu w bloku(o ile nie jestem nim w pracy) Bo dziecko co chwile do niego podchodzi i sie czepia jak stoi w mieszkaniu;) W nocy spi to rower stoi w mieszkaniu Bylem w lidlu i bylo ich tyle ze mozna obdarowac pol powiatu ,moze troche mniej ale tyle ludzi sie krecilo ze zrezygnowalem z przepychania i pojde dzis. Uzywal ktos tej malej pompki ktora jest w ofercie? Nadaje sie na awaryjne pompowanie na trasie? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akossik Napisano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) Używałem jej awaryjnie raptem dwa razy przez rok, sprawdziła się bez zarzutu. Fajnie, że ma wężyk, bo w sumie to nie takie proste znaleźć niewielką pompkę z wężykiem. Dobrze, że o niej napisaliście, kupię chyba do drugiego roweru. Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez Akossik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Od dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romanek5 Napisano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Ma ktoś jakieś opinie o tych Kaskach właśnie ? Czy to nie te same o których mówi w w/w filmiku UnitedCyclists ?.Chciałbym dziewczynie kupić ten kask -śmiga rocznie 500km ale warto żeby miała (według mnie) . Pozdrower! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 18 Kwietnia 2017 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Od dziś te skarby to w owadzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 te skarby to w owadzie?Tak jest, w stonce. Teraz widzę że zjadło mi tekst. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Już gazetka jest on line. Z akces. rowerowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 (edytowane) Letniej oferty rowerowej w naszym Lidlu jeszcze nie było, więc prawdopodobne, że w najbliższym czasie się pojawi. U sąsiadów natomiast będzie od 1.05 taki "rzut" rowerowy: http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?id=1133 Edytowane 25 Kwietnia 2017 przez Sandacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymooteusz Napisano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 (edytowane) Lampki i maszynkę do czyszczenia widziałem wczoraj na półce. Maszynkę zakupiłem. Edytowane 25 Kwietnia 2017 przez tymooteusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Ma ktoś jakieś opinie o tych Kaskach właśnie ? Czy to nie te same o których mówi w w/w filmiku UnitedCyclists ?. Chciałbym dziewczynie kupić ten kask -śmiga rocznie 500km ale warto żeby miała (według mnie) . Pozdrower! Kupiłeś go w końcu? Bo ja byłem w biedronce i mam mieszane uczucia. Jest fajny i lekki, ale aż za lekki. Rozumem że ma nie ważyć tonę ale ten w ręku się formował jak plastelina. Chyba że taka sztuka, ale jak ma się on w praktyce też chętnie przeczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romanek5 Napisano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 @Dziubek W skrócie: byłem, sprawdziłem, nie kupiłem Wydają się aż zbyt plastikowe,nie dopasowane są te trzymacze taśm z przodu kasku, trzeba by poprawiać pilnikiem. Osobiście wolę zamiast wydać tyle $$ ,to dodać drugie tyle i kupić dobrego używanego speca lub też inną markę dla swojej dziewczyny : ) Także zrezygnowałem. Pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 @@Romanek5, nigdy nie kupuj używanego kasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wymiennik Napisano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=1711 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spejson Napisano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=1711Ten plecak wygląda prawie identycznie jak mój Deuter Race. Ma go ktoś? Jak się spisuje?Ja mam te okulary i są naprawdę ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endrju27 Napisano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Nie polecam plecaków z Lidla, rozpadają się od patrzenia na nie. Miałem podobny, nawet droższy. Zdjęcia są gdzieś tutaj w poprzednim poście z rzeczami z dyskontów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Ten plecak wygląda prawie identycznie jak mój Deuter Race. Ma go ktoś? Jak się spisuje? Ja mam te okulary i są naprawdę ok. mam z zeszłego roku. chyba taki sam. Do przewozu 2 piw, batonów, dętki, imbusów się nadaje. Nigdy go nie wypakowałem po brzegi, więc nie wiem czy szwy nie puszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 (edytowane) Potwierdzam fatalną jakość lidlowskich plecaków. Miałem inny model, ale rozleciał się dość szybko, mimo mało intensywnego używania. Edytowane 23 Czerwca 2017 przez Dziubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Track Napisano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Mam okulary i pompkę, sprawdzają się w codziennym użytkowaniu w 100% - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokerman9 Napisano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 (edytowane) Uzywam rekawiczek,na lato wg.mnie sa za cieple,nie przepuszczaja powietrza w porownaniu do b.tanich rekawiczek kellysa. Torba podsiodelkowa b.pojemna,zmiesci klucze z kpl.detke 28" mulitula z deca i cos jeszcze sie wejdzie. Lyzke do opon polamalem przy probie wlozenia miedzy opone a obrecz.,kluczy nie uzywalem bo kozystam z decatlon'owskich. Ineresuje mnie pompka,nadaje sie na awaryjne pompowanie szosy? Edytowane 23 Czerwca 2017 przez pokerman9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kysior Napisano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 A te spodnie 3/4 to bez żadnego ocieplenia są, czy z jakimś delikatnym, ktoś wie? Bo dla żony chce kupić bez ocieplenia coś za kolano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek610 Napisano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 Kysior: Zwyczajne letnie spodenki tyle, że za kolano. Nie mają żadnego ocieplenia. Mam takie męskie i używam w nieco chłodniejsze dni. Do torebki podsiodłowej mam mieszane uczucia. Rzeczywiście jest pojemna, ale ma kiepski system mocowania na rzepy. W mojej w krótkim czasie przestały trzymać i torebka zaczęła się odczepiać (trzymała się tylko mocowania na sztycy). Poradziłem sobie w ten sposób, że przymocowałem ją na dodatkowy pasek, który ma zapięcie takie jak w plecaku. Ale warto o tym wiedzieć, bo chyba nikt nie chce potem szukać zgubionej torebki gdzieś po drodze. Kiedyś mieli również w ofercie torebki z lepszym mocowaniem, ale od jakiś dwóch lat już ich nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokerman9 Napisano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 Do torebki podsiodłowej mam mieszane uczucia. Rzeczywiście jest pojemna, ale ma kiepski system mocowania na rzepy. W mojej w krótkim czasie przestały trzymać i torebka zaczęła się odczepiać (trzymała się tylko mocowania na sztycy). Poradziłem sobie w ten sposób, że przymocowałem ją na dodatkowy pasek, który ma zapięcie takie jak w plecaku. Ale warto o tym wiedzieć, bo chyba nikt nie chce potem szukać zgubionej torebki gdzieś po drodze. . Od zakupu zabieram sie do zmiany mocowania do siodelka ale ze wzgledu na dosc dlugue paski,wlasnie na takie zapiecie jak w plecaku na zatrzas,tylko sie zebrac nie moge. Dla mnie jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 Miałem podobny problem z kolebaniem się "budżetowej" torebki mocowanej rzepami. Z czasów, kiedy używałem nosków, zostały mi paski, więc wywaliłem oryginalny pasek rzepowy mocujący torebkę do prętów i zastąpiłem go tym od noska. Jak się zaciągnie, to trzyma, że aż miło :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi