mailo Napisano 14 Marca 2017 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 naprawdę jest Ci potrzebny stojak za ok 500zł prowadzisz jakiś serwis? Nie zrozumiałeś do końca o czym pisałem. Podałem tylko przykład konstrukcji. Zależy mi na stabilnym i zajmującym najmniej miejsca stojakiem. Widzę że ten z lidla ma szeroki rozstaw nóg - może potrzebować więcej podłoża. Ale jeśli ludzie chwalą to może warto? Chociaż różnica w cenie jest niewielka. 140-150 zł można dać. Serwisu nie prowadzę ale przy 4 rowerach jest co grzebać, nieprawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzemi15 Napisano 14 Marca 2017 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Są jeszcze droższe o podobnej konstrukcji https://www.decathlon.pl/stojak-serwisowy-elite-team-id_8214672.html też będą słabe? Gdybym miał kupić jakiś droższy stojak to kupiłbym Velomann Bike Trim: http://www.bikestacja.pl/pl/stojak-montazowy-velomann-bike-trim-28616.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mailo Napisano 14 Marca 2017 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Wcześniej pisałeś .... Nie widziałem go na żywo ale patrząc na fotki jakoś te dwie łapy nie wzbudzają mojego zaufania jeśli chodzi o stabilność. Konstrukcja stojaka jest podobna ale cena już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobike Napisano 14 Marca 2017 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 (edytowane) Ja ten lidlowski stojak mam tak ustawiony że w podstawie zajmuje 60x60cm i to w zupełności pozwala serwisować mojego fulla. Edytowane 14 Marca 2017 przez tobike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mailo Napisano 14 Marca 2017 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Dzięki, już znalazłem. wymiary (rozłozony): ok. 198 x 104 cm (wys. x szer.) http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=89841 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 15 Marca 2017 Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Ktoś kupił pompkę stacjonarną z tego rzutu? Da radę dobić do 8 barów w szosie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 15 Marca 2017 Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Da. U mnie do 7.7 bez większego problemu, to jest max dla opon, dalej nie próbuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomas87 Napisano 15 Marca 2017 Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 W poniedziałek kupiłem wiatrówkę do jazdy na rowerze i przyznam, ze jak jak 66zł to wygląda i sprawuje się całkiem nieźle. Posiada chowany kaptur z daszkiem, przedłużane plecy, wentylację z tyłu na plecach a całość jest przeciwdeszczowa i przeciwwiatrowa. Za te pieniądze zdecydowanie polecam. Póki co jeżdżę w niej do pracy z powrotem (7km w jedna stronę) i nie odczuwam żadnego dyskomfortu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokerman9 Napisano 15 Marca 2017 Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Ja mam taka sama pompke ale z ubiegkego roku Pompuje szose do 8b. Chociaz 8 to juz z oporem,nie wiem czy to ma znaczenie ale zawory presta Za 30zl dobra pompka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 15 Marca 2017 Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Powitoł Przyjrzałem się co mieli w sklepie i jedyne co zdecydowałem się wziąć to takie małe światełko żeby je zamocować na tył plecaka z decathlonu: http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=89884 Kask fajny, ale mam, pompka do mtb powinna styknąć, ale mam, stojak może, ale poczekam na obniżkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 19 Marca 2017 Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Dyskont Netto pozazdrościł Lidlowi marki własnej, pod którą dostępne są produkty rowerowe (i nie tylko) i stworzyło własną - "Line bike accessories". Od poniedziałku będzie dostępna "garść" różnych gadżetów rowerowych. Gazetka w skrzynce pocztowej lub na stronie netto.pl :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 19 Marca 2017 Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Stojak w sumie ciekawy, reszta tak średnio. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 19 Marca 2017 Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 multitool i skuwacz wygląda mi na bezpośredni import z ali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 19 Marca 2017 Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 (edytowane) A myślisz że jak to jest. Jest jeden producent, od niego bierze x firm tylko swoje logo na produkcie dają. Owa marka własna to właśnie produkty jakiegoś producenta z logo firmy która je sprzedaje. Nie opłaca im się tworzyć nowego produktu od zera. Np. Któreś elektryczne narzędzia lidla to ponoć bardzo stare, już wycofane, modele Boscha. Edytowane 19 Marca 2017 przez Dziubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokerman9 Napisano 20 Marca 2017 Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Mam pytanie,jak sprawuje sie lampka z lidla Warto ja brac? Kolega szuka czegos na nieoświetlone wiejskie drogi i zastanawia sie nad tym. Jesli ktos uzywa,prosze o opinie Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 20 Marca 2017 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 dopóki nie kupisz sobie porządnej lampki, zawsze będzie Ci się wydawało, że ta biedronkowa czy ta lidlowa to w zupełności wystarczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokerman9 Napisano 20 Marca 2017 Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 (edytowane) To akurat nie mi Ja mam zwykla Mactronic'a do jazdy po miescie a zwykla duzo lesza do jazdy po lesie i poza terenam dobrze oświetlony Ta akurat ma sluzyc do wieczornych podjazdów po bulki Zainteresowany chce kupic lampke w jednym ze sklepow w sieci za 50zl w kpl z tylną. Co mu odradzam i dlatego pytam jakie sa spostrzerzenia co do tego rocznego lub ubiegłorocznego rzutu. Bo gdzies widzialem opinie chyba nawet w tym temacie ze lampka jest ok,ale to chyba post z przed dwoch lat Pozdr Edytowane 20 Marca 2017 przez pokerman9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 21 Marca 2017 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 jako lampka która ma służyć bardziej dla zwiększenia swojej widoczności niż oświetlania drogi przed sobą to spokojnie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DoktorGonzo Napisano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Od czwartku rzucają do lidla kilka rowerowych rzeczy: http://gazetka.lidl.pl/8b2319d5-8c98-4e73-90c0-3229e5c2d208/html5.html#/22 Zastanawiam się nad sakwami. Cena dobra, pytanie o jakość. Było wcześniej coś podobnego w ofercie i ktoś może zrecenzować czy toto coś warte? Warto zaryzykować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 PowitołO, fajno. Miałem majstrować podwieszenie roweru na balkonie na własną rękę, ale za 33ziko to mi się nie chce kombinować. Przetestuję lidla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokerman9 Napisano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 miałem kupić jakieś zapięcie do użytku dziennego ,żeby nikt mi roweru z klatki w bloku nie sprzątnął i chyba się skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) Rozumiem że Twój rower to jakiś starszy sprzęt że wierzysz w to zabezpieczenie bądź liczysz na kompletnego amatora Bida coś tym razem w Lidlu. Edytowane 12 Kwietnia 2017 przez Dziubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokerman9 Napisano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Mtb bym nie przypinal ale uzywana szose z deca za 700zl czemu nie (choc szkoda by mi jej bylo) W zasadzie nikt nie kradnie na tym zadupiu ale jakis chetny ktory nie ma na butelke wysoko gazowanej moze sie skusić Rowerowka slaba,chociaz na pewno ktos sie znajdzie. Wracajac do tematu,licznik z ostatniego rzutu przestal dzialac po 50km Wszystko dzialo prócz predkosci. Wymienili na drugi,zobaczymy czy sie nie rozpadnie(naszcescie ja bylem tylko posrednikem w zakupie ) Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez pokerman9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 To dołóż kilka groszy i kup zwykłą kłódkę i trochę łańcucha. Może nie wygląda, ale bardziej będzie działać odstraszająco niż te tandetne linki, takie moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymooteusz Napisano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Dziubek | Jaką kłódkę możesz polecić do łańcucha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi