Mod Team mrmorty Napisano 13 Kwietnia 2016 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 stawek - odezwij się na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stawek Napisano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Temat stojaka nadal aktualny. Bardzo chętnie go zakupię gdyby miał ktoś możliwość nabyć go w sklepie w swojej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) Lidl Czechy i Niemcy - letnia oferta rowerowa - dla "pro" :-) http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?id=800 Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez Sandacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moszczan25 Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Wypowie się ktoś na temat tej maszynki czyszczącej łańcuch ? Ja dotychczas czyszczę łańcuch pędzelkiem + rozpuszczalnik + szmatka. Dosyć obficie czyszczę rozpuszczalnikiem, później wycieram do czysta szmatką i dopiero leje Shimano PTFE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 To samo. Pobrudzisz siebie i wszystko w okół, nie ma sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 We wspomnianej ofercie rowerowej - ale niemieckiej - jest dodatkowo czujnik prędkości/kadencji do smartfonów, transmisja po BT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marjanek Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Wypowie się ktoś na temat tej maszynki czyszczącej łańcuch ? Szkoda pieniędzy i nerwów - odpuść sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko01 Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 We wspomnianej ofercie rowerowej - ale niemieckiej - jest dodatkowo czujnik prędkości/kadencji do smartfonów, transmisja po BT.Tak, dostępne tylko online Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Taniej wyjdzie kupić spinkę do łańcucha, słoik pewnie jakiś się znajdzie i trochę rozpuszczalnika/benzyny ekstrakcyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moszczan25 Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Spinkę już miałem założyć w ubiegłym sezonie nie no w końcu założę i wtedy będzie szejkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedTrek Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 też czytałem słabe opinie o urządzonku do czyszczenia łańcucha... ale przy ostatniej ofercie zakupiłem gdyż sam się chciałem przekonać... no i się przekonałem raz tylko spróbowałem... więcej już tego nie używałem... naprawdę polecam rozkuć szejkować moim zdaniem i szybciej i efektywniej nie ma co się bawić tym urządzonkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K3RMIT Napisano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 W Holandii oprócz akcesoriów i odzieży dla ,,pro'' rowerzystów znajduje się również koszulka z logiem lidla i drużyny Quick step uwaga uwaga w cenie 50 i 60 euro tylko czy cena pójdzie w parze z jakością szczególnie jeśli chodzi o spodenki podobne spodenki tylko bez loga lidl ale z Quick step i ta sama wkładka widziałem za 340zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Może jakość faktycznie będzie "profi" :-) http://www.etixx-quickstep.com/en/news/detail/etixx-quick-step-teams-up-with-lidl/2435 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crah Napisano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 (edytowane) W Lidlu, w Niemcewie od czwartku kolejna oferta rowerowa, tym razem z produktami z nowej linii Crivit PRO. U nas ta linia zadebiutowała w ub. tygodniu butami biegowymi "pro". Czy u nas też będzie"pro" rowerowe, nie wiadomo. Niemiecka oferta: http://www.lidl.de/de/keine-strasse-ist-zu-lang-ab-28-04/c16863 owo "pro" objawia się m.in. tym, że w spodniach rowerowych mamy wkładkę z Collmaxu i żelu (co jest postępem w stosunku do obecnych wkładek, z samego coolmaxu): http://www.lidl.de/de/crivit-pro-herren-fahrradjumper/p217804 Oferta jest już dostępna w sklepie on-line W ofercie jest też sprzęt "brandowany" przez Ettix-Qick Step: http://www.lidl.de/de/vermarc-etixx-quick-step-limited-edition/c16864#theme2 Spodnie pewnie mają lepszą wkładkę (napisano:3D-Sitzpolster), ale jazda z logiem Lidla na d... jest raczej dla hardcorowców : http://www.lidl.de/media/product/0/2/1/5/6/7/7/vermarc-profiradhose.jpg Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez Crah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moszczan25 Napisano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Ten Lidl na tyłku to przegięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K3RMIT Napisano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Właściwie sam się nad nimi zastanawiałem bo w dotyku całkiem inaczej się prezentowały ale to logo na samym środku jednak odpuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Sponsorów się nie wybiera..tylko się cieszy że są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Sponsorów się nie wybiera..tylko się cieszy że są Jak dostajesz sprzęt i ciuchy za darmo to tak, ale jak masz kupić sobie to wszystko sam, to już nie koniecznie fajna jest jazda z logiem LIDL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Przecież to jest kpina. Rozumiem ciuchy na codzień z logiem producenta - jakieś najki riboki czy coś hip-hopowego. OK. Ale kupno stroju na rower z logiem sklepu na całym tyłku, to przesada. Rozumiałbym takie ciuchy do wygrania w konkursie, jako rzeczy promocyjne, ale płacić za to?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crah Napisano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) Tu chodzi raczej o kupno odzieży w barwach zespołu który sponsoruje Lidl. Zrozumiałe, że zespół ma duże logo sponsora (choć część ciała na której jest eksponowane ma swój wymiar), więc odzież w jego barwach bez loga też nie może się obyć. Pytanie, czy "zawodowcy" jeżdżą dokładnie w takich samych ciuchach, czy też tylko w tak samo "malowanych" i jak ma się to do jakości tego co jest oferowane przez Lidla (cena np. za spodenki - 55 ojro, to już poziom za który można kupić coś w miarę przyzwoitego i markowego, czyli ile w cenie jest jakości, np. wkładki, a ile "barw" Lidla). Ciekawy jestem tej wkładki w "zwykłych" spodenkach nowej serii Crivit PRO bo podobno ma "żel", a cena jak na "żelowe" jest dość atrakcyjna (17 ojro = ok. 73 PLN) i ciekawe czy "PRO" będzie też w polskiej ofercie (obecnie w polskich sklepach jest "PRO" biegowe, ale d... nie urywa). Jak uda mi się nawiedzić germański Lidl i pomacać "rowerówkę PRO" to podzielę się wrażeniami> Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez Crah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuska Napisano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) Akurat wczoraj oglądałem na polsat sport news wyścig kolarski, i tak było widać ewidentnie ten znak lidla nad tyłkiem u Etixx-Quick Step Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez Skuska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carrion Napisano 4 Maja 2016 Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Dziś w Lidlu kupiłem plecak rowerowy Crivit. Ma pojemność 18 litrów. Niby jakiś system wentylacji jest, ale cudów nie oczekuję. Pasy na klatce piersiowej i na biodrach są. Duża komora przedzielona jest przegródką, mniejsza już nie. Jest jeszcze mała kieszonka na dokumenty czy telefon oraz dwie siateczkowe kieszonki na bidony. Do tego kieszonka z pokrowcem. Powiem tak, tego plecaka mam zamiar używać tylko dwa razy w roku podczas wyjazdów do Świeradowa. Na treningi mam mały plecak B'Twin, który jest jednak zbyt mały na takie wyprawy. Myślę, że w nowy spakuję się już bez problemów. Jeśli nawali, to łez ogromnych wylewał nie będę, bo zapłaciłem za niego całe 39 zł. Czas pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 4 Maja 2016 Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 No to po kolei: - suwak ma tendencję do łapania za każdym razem materiału, co niezmiernie wkurza jak chcesz go szybko zapiąć - po pewnym czasie suwak zaczyna się rozłazić - szybko puszczają szwy trzymające materiał oddzielający mniejszą kieszeń od dużej komory - wentylacja pleców w sumie żadna Kupiłem toto bo potrzebowałem czegoś na szybko i tak już drugi rok mu idzie, ale już rozglądam się za czymś większym i solidniejszym. Ponownie na pewno bym nie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carrion Napisano 4 Maja 2016 Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Masz go ze sobą podczas każdej jazdy? Tak jak pisałem, mi będzie służył tylko dwa razy w roku przez parę dni, więc jak się na pierwszej wyprawie nie posypie, to już będę zadowolony Na wentylację nie liczę, wszak to nie Camelbak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 4 Maja 2016 Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Bez przesady, kupiłem chyba do podobnych celów jak Ty, bo pakuję się w niego przed maratonem czy czasem na siłownię jak nie chce mi się zabierać większej torby. Także jazda z nim tylko w celu czysto transportowym, do jazdy w terenie używam innego, mniejszego plecaka z bukłakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi