felt100 Napisano 22 Marca 2016 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Jakieś opinie o plecaku rowerowym ? Warto wywalić 50 zł na coś co będzie używane sporadycznie w sezonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanus Napisano 22 Marca 2016 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 (edytowane) Jakieś opinie na temat licznika? Za 26 zł wydaje się całkiem nie głupią opcją. I jakie wszystkie funkcje posiada? Oraz torbą z kluczami "multitoolem"? Edytowane 22 Marca 2016 przez hanus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roxorloops Napisano 22 Marca 2016 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Jakieś opinie o plecaku rowerowym ? Warto wywalić 50 zł na coś co będzie używane sporadycznie w sezonie ? Myślę, że bez sensu. Lepiej zaoszczędzić 5 dyszek i wozić rzeczy w reklamówce z biedro zawieszonej na kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 22 Marca 2016 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Ja tylko pragnę przypomnieć, że te produkty się z roku na rok powtarzają i nie ma co robić kolejnego tasiemca z tematu "opłaca się czy nie" bo wystarczy poszukać w starszych postach gdzie było wszystko szczegółowo omawiane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P_olo86 Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 (edytowane) Jakieś opinie o plecaku rowerowym ? Warto wywalić 50 zł na coś co będzie używane sporadycznie w sezonie ? Nie warto bardzo słabe szwy i kiepska wentylacja . Mi szwy puściły po dwóch przejażdżkach po 20-30 km, a nie był wcale wypchany ani obciążony zbytnio. Jedyna zaleta tego plecaka to waga bo jest dosyć lekki. Ja za pieniądze które zostały mi zwrócone po jego reklamacji nabyłem http://www.decathlon.pl/bukak-rowerowy-520-id_8354518.html W promocji za 45 zł i jestem zadowolony . Edytowane 23 Marca 2016 przez P_olo86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felt100 Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Dzięki, czyli sobie jednak odpuszczę. poszukam czegoś innego o pojemności około 20 litrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokerman9 Napisano 26 Marca 2016 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Po ostatnim zakupie 2x softshel mam niesmak do lidlowskich produktow sportowych...0/5/10'C jestem caly mokry po przejechaniu ok 5km. Softa nie polecam Ps. Wczoraj ogladalem program jak tyraja ludzie,szyjacy ciuchy dla lidla,sądzę że te produkty powiny byc po 5zl MAX Pozdrrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DANIEL111 Napisano 26 Marca 2016 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Witam, czy warto kupić tę kurtkę przeciwdeszczową w lidlu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokerman9 Napisano 26 Marca 2016 Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Po ostatnim zakupie 2x softshel mam niesmak do lidlowskich produktow sportowych...0/5/10'C jestem caly mokry po przejechaniu ok 5km. Softa nie polecam Ps. Wczoraj ogladalem program jak tyraja ludzie,szyjacy ciuchy dla lidla,sądzę że te produkty powiny byc po 5zl MAX Pozdrrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0STEK Napisano 27 Marca 2016 Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 UWAGa : cebula alert Jak sądzicie, warto jest kupić buty SPD z Lidla po 99żł by potem je odsprzedać z zyskiem? Jakiej opinie na temat okularów rowerowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala77 Napisano 27 Marca 2016 Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 Nie wiem o jaki zysk Ci chodzi "przedsiębiorco" ale każdy wie że w lidlu co roku buty są po 99zł.Na olx zazwyczaj taniej bo większość kupuje po numerze a potem wymiar się nie zgadza.Używane za bezcen są na olx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0STEK Napisano 27 Marca 2016 Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 Nie, chodzi mi o nówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozek Napisano 27 Marca 2016 Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 Bodajże w tamtym roku ludzie wystawiali te buty po 110-120zł, jeśli chce Ci się w to bawić to możesz spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala77 Napisano 27 Marca 2016 Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 Nie, chodzi mi o nówki http://olx.pl/i2/oferta/buty-spd-CID767-IDbrgIF.html#:8d4a35ffa3 Pierwsza lepsza aukcja a jest ich kilka na olx.Pewnie że to nie pełna rozmiarówka ale dość często przeglądam buty w tym dziale i trafiają się rozmiary męskie 40-44 bez większego problemu na przełomie kilku miesięcy.Poza tym piszesz nowe i co z tego.Żeby przekazać gwarancje dalej musiał byś każdą parę skasować na osobny paragon bo bez tego to sobie możesz pisać że nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 27 Marca 2016 Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 Mam te buty od kilku lat, używam do celów lajtowych, trekkingowych (w teren mam Shim. M-089), i jeszcze się nie rozpadły :-). Jakość tego samego produktu w dyskontach na przestrzeni czasu to często totolotek, ale gdyby mi te lidlowe poległy, to chyba bym zaryzykował i kupił nastepną parę. Co do okularów: miałem w przeciągu ostatnich lat dwie pary z wymiennymi szkłami. Obydwie pary spotkał ten sam los: pękły oprawki bez szczególnej przyczymy. Jeśli miałbym kupić kolejną parę w Lidlu, to raczej z oprawkami pełnymi (zakładam, że są mocniejsze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moszczan25 Napisano 27 Marca 2016 Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 We wtorek skiknę sobie po kurtkę i spodenki do lidla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati85 Napisano 27 Marca 2016 Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 Mnie zainteresowały spodenki na szelkach, i ta bluza w zarowkowych kolorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodinho10 Napisano 28 Marca 2016 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 (edytowane) Kurtki to ceraty. Nie przepuszczają w ogóle powietrza. Owszem w miarę dobrze - jak za te kasę - chronią przed deszczem i wiatrem, ale co z tego skoro w środku macie saunę i to podczas 5*C na dworze !! Ja jeżdżąc w takiej temperaturze w tej kurtce jestem cały mokry, do chodzenia na co dzień też się nie nadają, bo jak tylko ją zasuniecie to będzie piekarnik. Szkoda kasy. Z lidla mam jeszcze koszulki, rękawiczki, okularki i licznik. Koszulki na typową pogodę są w porządku, rękawiczki na razie wytrzymały 1.5 roku i na razie ich nie zmieniam, okularki złapały parę rys, ale za 15zł (śmiech) jeszcze się trzymają, a licznik ? Ten co jest teraz ma trochę inny design, ale funkcje te same, które ja posiadam i za te kasę dobra opcja, pokazuje wszystko co ma pokazywać, przebiegi są (w granicach błędu) zgodne z GPS, deszcze przeżył, zimę przeżył, 4k km ma nastukane. W tej cenie nie ma za bardzo dla niego alternatyw. Z akcesorium mam jeszcze tę torebkę z narzędziami. Jeśli chodzi o łatki to są beznadziejne i od razu można je wyrzucić do kosza, ale w torbie macie klucz wielofunkcyjny, który za te pieniądze - razem z torbą - to dobry interes. Dla samej torebki warto. Mieszczę w niej dętkę, łyżkę, skuwacz, zestaw naprawczy, spinkę, zestaw kluczy i jeszcze jestem w stanie jakieś klucze do mieszkania wrzucić czy pieniądze. Edytowane 28 Marca 2016 przez mlodinho10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 28 Marca 2016 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 We wtorek skiknę sobie po kurtkę i spodenki do lidla Szkoda czasu, naprawdę. Oszczędź sobie rozczarowania.Kurtki to ceraty, nieważne jak opisane - przeciwdeszczowe, softszel, itp. każda ma tę samą wadę. Spodenki, abstrahując od rozmiarówki bo to jednemu pasuje drugiemu nie, mają tragiczne wkładki. Ot, kawałek gąbki pokryty tkaniną. Szybko się to ubija, nasiąka potem i nie chroni przed otarciami, czyli nie spełnia swojej roli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 28 Marca 2016 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Spodenki, abstrahując od rozmiarówki bo to jednemu pasuje drugiemu nie, mają tragiczne wkładki. Ot, kawałek gąbki pokryty tkaniną. Szybko się to ubija, nasiąka potem i nie chroni przed otarciami, czyli nie spełnia swojej roli. Potwierdzam, mam ten badziew, nigdy więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KogucikDoroty Napisano 28 Marca 2016 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Mam od 2 lat z Lidla 2 kurtki, koszulki, spodenki i kask. Do spokojnej i rekreacyjnej jazdy na krótkie wypady jest wszystko OK. Warto wspomnieć, że jest to oferta raczej dla mas, którzy traktują rower jako sposób na rekreacje, a nie agresywną sportową i wyczynową jazdę. Dlatego "PRO" kolarz z pulsometrami, garminami i innymi gadżetami będzie gadał, że to sh*t, zaś inny miejski rowerzysta nie będzie miał do tej odzieży zastrzeżeń. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia oraz ilu rowerzystów, tyle opinii. To jakby informatyk powiedział "Laptop za 1000zł to sh*t i oczekiwał super wydajności". Dla mas nie mających wielu oczekiwań, taki laptop do przeglądania neta wystarczy. Grafik komputerowy powie, że to syf. Tak samo jest z tymi ciuchami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 28 Marca 2016 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Między „rekreacją” a „agresywną, sportową, wyczynową jazdą” jest jeszcze sporo stanów pośrednich. Czasami ujechanie się w trupa w jakimś fajnym terenie to też rekreacja Nikt chyba nie jedzie po Lidlu bez powodu. Punktowane są rzeczy rzeczywiście słabe, jak te nieszczęsne kurtki, i jednocześnie chwalone dobre, jak np. stojaki serwisowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokerman9 Napisano 28 Marca 2016 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Jesli ktos sie uprze na kurtke z lidla to moge mu odsprzedac 2pak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KogucikDoroty Napisano 28 Marca 2016 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Jako "jazdę rekreacyjną" uważam spokojną jazdę typowego Janusza bez szaleństw z prędkościami/dystansem/przełożeniami/kadencją, tak aby się nie upocił jak świnia Ja mam te 2 kurtki i jakoś się nie spociłem jak świnia. Nic się nie pruje i nie wyciera. Może to kwestia szczęścia, na jaki egzemplarz się trafi? A i jeszcze mam rękawiczki i torebkę z multitoolem. O ile torebka i rękawiczki są OK, to multitool mi się złamał. O łatkach jak ktoś wspomniał - nie nadają się do niczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokerman9 Napisano 28 Marca 2016 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Kogucik a jakie trasy robisz z jakimi srednimi predkosciami? Ja jak jade np 30km,szosa/las srednia 20km/h to wracam mokry jak przyslowiowa swinia. Nie wazne czy mam koszulke termo,czy koszulke+dl.rekaw przy 5'C jest tak samo. Jedyny plus tak jak pisali wczesniej nawet dobrze chronia od wiatru. Myslalem o wszyciu zamkow pod pachami ale czy to cos zmieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi