Mod Team mrmorty Napisano 24 Września 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Kontynuacja poprzedniej części.Teraz zasady:- piszemy tu o ofertach rowerowych w sklepach typu wymienione w w temacie; - o aktualnych promocjach w innych sklepach sportowych; - o jakości zakupionego produktu, rozmiarówce itd; Nie piszemy tu tekstów typu:- o, to jutro muszę wybrać się do Lidla; - poszedłem ale niczego nie było; - ale dzisiaj babcie walczyły o karpia(stojaki/buty/ crocsy itd). Nie piszemy bzdur, głupich elaboratów. Prywatne zagrywki to na priv. Za naruszenia tych zasad będą ostrzeżenia, blokady i kolejki moderacyjne. Spróbujmy z tego tematu choć raz nie zrobić śmietnika! poprzednia część:http://www.forumrowerowe.org/topic/170965-dyskonty-lidl-biedronka-aldi-etc-odziez-i-akcesoria-sportowe/page-41?do=findComment&comment=1750068 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek1992 Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Witam Od 25.09 do 01.10 jest niby jakieś wietrzenie magazynów w MediaMarkt i jest w oferciey kamerka za 200zł bardzo podobna do słynnej sj4000 prosze zobaczyć: http://www.mediamark...-200,id-1086437 Czy jest ona coś warta?<br/> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 24 Września 2015 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 24 Września 2015 to jest to samo co SJ-4000 tyle że ma 4x zoom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korjaw Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 (edytowane) Witajcie, Polecacie cos z nadchodzacej oferty lidla Jesienne Bieganie ? Głównie chodzi mi do jazdy rowerem (tak do 40 km dziennie) i sporadycznego biegania: - Męska bluza funkcyjna z długim rękawem,- Męskie spodnie do biegania,- czapka,- Męska kurtka softshell. Oferta dostepna pod tym linkiem. Z gory dzieki za porady Edytowane 26 Września 2015 przez Korjaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marafc Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Ma ktoś może tę bluzę? Szukam drugiej warstwy na jesień, wydaje się ciekawym pomysłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 26 Września 2015 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Może nie z tej konkretnej oferty, ale warto zerknąć na spodnie i czapkę, jako części garderoby dość uniwersalne do różnych aktywności. Z kurtkami/bluzami może być ten problem, że krój jest pod bieganie, więc tył i rękawy na rowerze mogą być zbyt krótkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drhenio Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Czy dzisiejsze bluzy lidlowskie są u Was w rozmiarze S? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alpaka Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Crivit ma rozmiarówkę M-XL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drhenio Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Tak mi się wydawało ale w ofercie było napisane S-XL i znaleźć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morwain72 Napisano 28 Września 2015 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Bluza funkcyjna z długim rękawem Crivitu w gazetce jest też rozmiaru S. Wydaje mi się, że w sklepie też widziałem właśnie taki rozmiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymooteusz Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Dla zainteresowanych obniżóno ceny artykułów rowerowych z jesiennego rzutu. Termiczną koszulkę na 39PLN Bluzy na 28PLN Spodnie długie na 39PLN Itd itp .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spioo23 Napisano 7 Października 2015 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Bluzy na 28PLN Wiesz może czy te bluzy mają tą beznadziejną membranę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nognog Napisano 7 Października 2015 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Bluza to bardziej koszulka z długim rękawem. Nie ma membrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michkop20 Napisano 7 Października 2015 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 jakiej jakosci jest taka odzież funkcyjna ze wspominanych marketów i dyskontow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nognog Napisano 7 Października 2015 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 To jeszcze zależy co, ale za te pieniądze jest co najmniej zadowalająca. Zwłaszcza koszulki i bielizna, jeśli rozmiarówka podpasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas01 Napisano 7 Października 2015 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Co do bielizny, to koszulka z długim rękawem niezbyt dobrze odprowadza pot, co prawda tzw. softshell też z Lidla (bodajże najcieńszy, z odpinanymi rękawami) robi się mokry od spodu, jednak uczucie wilgoci zostaje, szczególnie mocno czuć na przedramionach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu89 Napisano 7 Października 2015 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Bluza to bardziej koszulka z długim rękawem. Nie ma membrany. Potwierdzam. Przetestowałem tą "bluzę" z lidla wracając w nocy z roboty ~20 min jazdy. Przy temp. 6 stopni (pod spodem podkoszulek) i srogi wiatr nieźle mnie przewiał. Za to dzisiaj przy 2*C w podkoszulku i na to prawdziwa bluza rowerowa i było super. Także nie polecam na zimne i wietrzne dni tej koszulki z Lidla, chociaż wzorek prezentuję się nawet ładnie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike78 Napisano 8 Października 2015 Udostępnij Napisano 8 Października 2015 i srogi wiatr nieźle mnie przewiał. a jak mial nie przewiać skoro to koszulka ? zakladładam na to kamizelkę softshellową i jest git od 9stopni mozna jechac rano, o ile noc była bez przymrozkow.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek1992 Napisano 9 Października 2015 Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Witajcie W biedronce obok mnie bedzie wyprzedaz opasek do mierzenia tetna na bluetooth Zobaczcie czy u was czasami nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 9 Października 2015 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 9 Października 2015 nie bedzie nie "bedzie" czy nie "będzie"? Przypominam o zasadach panujących na naszym forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spioo23 Napisano 9 Października 2015 Udostępnij Napisano 9 Października 2015 (edytowane) Kurde, za taką cenę sam bym kupił. Dzisiaj kupiłem spodnie z lidla. Dzisiaj też je oddałem. Wkładka wszyta jakoś dziwnie, rozmiarówka też śmieszna. M dobra w pasie i udach, ale krótka. L jak worek. Edytowane 9 Października 2015 przez spioo23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek1992 Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 nie "bedzie" czy nie "będzie"? Przypominam o zasadach panujących na naszym forum! Pisałem z tabletu "Gosh*t" gdzie nie mam słownika polskiego. Soory szefie już nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymooteusz Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Kolejna obniżka cen rzeczy w Lidlu z ostatniego rzutu, między innymi koszulki/bluzy z długim rękawem są aktualnie po 19.99PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spioo23 Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Ma ktoś może tę bluzę? Szukam drugiej warstwy na jesień, wydaje się ciekawym pomysłem. Kupiłem ostatnio. Mam 175cm, wziąłem M i jak na rower to troszkę za szeroka i sporo za długa, ale jakoś mi się spodobała i zostawiłem. Bluza jest mega przewiewna, więc konieczne bielizna pod spod. Dzisiaj jeździłem w koszulce termoaktywnej i ów bluzie przy 10 stopniach, na komfort termiczny nie moge narzekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Ja mam 185 cm wzrostu i kupiłem S. Jest tak opięta jak lubię. Sama jedna + kurtka od wiatru i przy obecnych temperaturach jest bardzo OK. Raczej jak kolega wyżej bym się nie ubrał bez żadnej warstwy wiatrochronnej, ale widać nie jestem dość twardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi