Jan95 Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Witam wszystkich. Niedawno dostałem super szosówkę, pojeździłem trochę i bardzo mi się to spodobało. Zwracam się do was z prośbą o pomoc w doborze trasy ze Szczecina do Międzyzdrojów (szosówką). Wiem że po S3 nie można jeździć rowerem a nie wiem jak się by jechało trasą ,,alternatywną" przez Stepnicę. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUBEMAN Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Może takie coś: https://www.endomondo.com/users/9725736/workouts/436644151 Asfalcik calkiem przyzwoity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan95 Napisano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Dzieki za odpowiedź. Wygląda całkiem fajnie, być może własnie tą wybiorę. A jak twoje wrażenia z jazdy ? i czy asfalt na całej trasie jest przyzwoity ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Z tego co ja pamiętam to tam wąsko jest i mało bezpiecznie , nie mówiąc już o średniej jakości nawierzchni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan95 Napisano 29 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Z tego co ja pamiętam to tam wąsko jest i mało bezpiecznie , nie mówiąc już o średniej jakości nawierzchni. Cześć zgucior, a masz może jakas swoją trasę godną polecenia do Międzyzdrojów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rammzes Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Za Stepnicą robi się kiepski asfalt. Z 10-15km jakoś. Reszta to droga dobrej jakości więc dasz radę. Inne opcje są tylko gorsze - asfalt jest dziurawy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan95 Napisano 29 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Dzięki wielkie za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Cześć zgucior, a masz może jakas swoją trasę godną polecenia do Międzyzdrojów ? Nie , niestety w tej kwestii nie potrafię pomóc. Szosowe okolice Szczecina znam tylko z perspektywy samochodu. Najlepiej by było byś po prostu wsiadł na rower i sam sprawdził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.