mrosporek Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Wybieram sie w najbliższym czasie do rodziny do Radymna koło Przemyśla. Co polecicie zobaczyć w okolicy ? Zakładam pojeździć 4-5 dni po około 70-80km. Myślałem żeby się wybrać do: 1 Południoworoztoczańskiego PK i wrócić sobie pociągiem potem. 2 Mościska i po okolicy się pokręcić, chociaż najpierw muszę zobaczyć jak wygląda przejście przez granice teraz 3 Niebieski szlak(jak ten szlak wygląda) z Przemyśla na Szybenice pokręcić się po okolicy i wrócić szlakiem rowerowym R63 4 Forteczna trasa rowerowa - warto zwiedzić i przy okazji pokręcić się po Przemyślu. 5. ??? Może być coś na płn lub wsch od Radymna - Łańcut ? Albo w PK Pogórza Przemyskiego (mogę zacząć w Przemyślu wtedy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrjarzab Napisano 19 Października 2015 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Warto wybrać się na forteczną trasę rowerową? Ona jest jakoś utwardzona czy to jakieś wertepy i kocie łby? Chcę obie przejechać crossem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 19 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Przejedziesz bez problemu crossem. Całej trasy w jeden dzień raczej nie oblecisz, jeśli chcesz zwiedzać forty. A warto, bo to spora frajda, tylko nie można zapomnieć o latarce. Tu masz, na zajawkę, relacje z wrześniowych objazdów fortów: http://www.bikeprzemysl.pl/index.php/forum/relacje-z-wyjazdow/134-w-poszukiwaniu-fortecznych-wampirow http://www.bikeprzemysl.pl/index.php/forum/relacje-z-wyjazdow/138-trasa-forteczna-cz-2-wampiry-odnalezione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrjarzab Napisano 20 Października 2015 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Wygląda zachęcająco. Dzięki za zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.