Anubis32 Napisano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Witam serdecznie wszystkich, Jutro chcialbym sie przymierzyc do ktoregos z rowerkow KONY a konkretnie tych z ramkami full suspension. Widzialem na www skit teamu ze sa ramki wieksze od 17 cali co mnie bardzo zaciekawilo, poniewaz mam 187cm wzrostu i czuje, ze po prostu sie nie zmieszcze, mysle ze dla mnie by byla 19 albo 20. Czy znacie jakies sklepy w Krakowie, ktore mialby cos czego szukam ? wiem, ze wzialem sie za to za pozno ale dopiero teraz sobie o ty przypomnialem. Bardzo prosze o pomoc, pozdrwiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adass Napisano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 tak na szybko to .... Revor-gielda kwiatowa lub M1,Windsport-Zakopianska lub Zwierzyniecka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horb Napisano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Witam Jeśli jeszcze nie znalazłeś roweru to zajrzyj do Rowmixa. Mają tam teraz jak co roku przeceny posezonowe Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtb_rider Napisano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 dokladnie - rowmix - sam tam zakupilem swoja pozdro !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.