vincec Napisano 22 Września 2015 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Witam Mama pytanie planuje zakup nowej szosy mam do wydania około 4500 jak wyjdzie 4000 to by było super, oczywiście mam dużo czasu na zakup , a lubię eksperymenty :-) ,moje pytanie jest czy się w ogóle opłaca składać tą szosę czy kupić gotowca, oczywiście jestem amatorem i sam jej nie złoże wiec w rachubę wchodzi złożenie przez serwis . Składać czy nie o to jest pytanie ? Nie będę jeździł na żadnych zawodach ale chciałbym kupić sprzęt na którym pojeżdżę lata ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju911 Napisano 22 Września 2015 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Na pewno samodzielne złożenie roweru na danym osprzeciem wyjdzie drożej niż zakup gotowego. W tej cenie można znaleźć już rower na Shimano 105 np: https://www.canyon.com/en-pl/road/endurace/endurace-al-6-0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Looser Napisano 22 Września 2015 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 jak nie bedziesz sam skladac to nie ma to sensu, kupic gotowca czy nowego czy uzywke i do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.