empe Napisano 22 Września 2015 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 (edytowane) Przymierzam się do zakupu manetki na kierownicę do amortyzatora RST Vogue Air i natknąłem się na dwie wersje: SRL i TRL Czy wytłumaczyłby mi ktoś czym te wersje się różnią i która jest która? Edytowane 22 Września 2015 przez empe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 22 Września 2015 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 (edytowane) SRL- dźwignia blokady skoku z dodatkową regulacją w płaszczyźnie pionowej i poziomej w celu dostosowania jej do własnych preferencji dla jeszcze łatwiejszej i wygodniejszej obsługi.TRL- unowocześniona i bardziej ergonomiczna dźwignia blokady skoku Niewielki rozmiar umożliwia zamontowanie w jeszcze bardziej optymalnej pozycji na kierownicy Czyli jedno i to samo praktycznie Wyczytałem to tutaj http://velo.pl/sites/default/files/pliki/skrocona_instrukcja.pdf Edytowane 22 Września 2015 przez mmisiek9612 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empe Napisano 30 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Cena 270zł trochę powala :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi