empe Napisano 22 Września 2015 Napisano 22 Września 2015 (edytowane) Przymierzam się do zakupu manetki na kierownicę do amortyzatora RST Vogue Air i natknąłem się na dwie wersje: SRL i TRL Czy wytłumaczyłby mi ktoś czym te wersje się różnią i która jest która? Edytowane 22 Września 2015 przez empe Cytuj
mmisiek9612 Napisano 22 Września 2015 Napisano 22 Września 2015 (edytowane) SRL- dźwignia blokady skoku z dodatkową regulacją w płaszczyźnie pionowej i poziomej w celu dostosowania jej do własnych preferencji dla jeszcze łatwiejszej i wygodniejszej obsługi.TRL- unowocześniona i bardziej ergonomiczna dźwignia blokady skoku Niewielki rozmiar umożliwia zamontowanie w jeszcze bardziej optymalnej pozycji na kierownicy Czyli jedno i to samo praktycznie Wyczytałem to tutaj http://velo.pl/sites/default/files/pliki/skrocona_instrukcja.pdf Edytowane 22 Września 2015 przez mmisiek9612 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi