fllaczek Napisano 22 Września 2015 Napisano 22 Września 2015 Witam, tak jak w temacie posiadam rower Kross evado 1.0 2014 http://www.kross.pl/pl/2014/cross/evado-1-0. Moglibyście mi doradzić czy ta rama jest w miarę ok? Czy jeżeli zacznę renowacje roweru to nie będą pieniądze wyrzucone w błoto? Ogólnie myślałem o zmianie hamulców z przodu z klocków na tarczowe hope 3 a z tyłu zmienić na kastę do tego oczywiście zakupić padały spd:) co o Tym myślicie?
WaGiant Napisano 22 Września 2015 Napisano 22 Września 2015 O ramie jako takiej nic nie wiem ale widzę marny amor i tylne koło na wolnobieg . Nie założysz na tą piastę kasety . Przeważnie nie opłaca się inwestować w najtańsze modele . Edit : rama ,, Aluminium Performance " stosowana jest w crosówkach do 2 tyś zł . W droższych jest lepsza . Wnioski wyciągnij sam ...
fllaczek Napisano 22 Września 2015 Autor Napisano 22 Września 2015 jaki mam wyciągnąć wniosek? Chyba dlatego zapytałem bo nie wiem zbyt dużo o Aluminium Performance? Jeżeli sam nie masz nic ciekawego do napisanie to po co się udzielasz? Zresztą w żaden sposób nie odpowiedziałeś na moje pytanie Wiem o tym, że nie założę kasety z tyłu dlatego też chciałem wymienić koła bo z przodu na aktualne też nie założyłbym tarczy
weland Napisano 24 Września 2015 Napisano 24 Września 2015 To przede wszystkim zależy od tego ile masz pieniędzy i czy po prostu lubisz ten rower ja bym Ci polecił kupno nowego (a obecnie jest dobry moment na to), bo teraz wymienisz kilka rzeczy (w sumie za kilkaset złotych) a za rok np. stwierdzisz, że "amortyzator" jest do d:.:py, przerzutki i manetki za bardzo nie działają itp.
przemko27vr4 Napisano 24 Września 2015 Napisano 24 Września 2015 jaki mam wyciągnąć wniosek? Chyba dlatego zapytałem bo nie wiem zbyt dużo o Aluminium Performance? Jeżeli sam nie masz nic ciekawego do napisanie to po co się udzielasz? Zresztą w żaden sposób nie odpowiedziałeś na moje pytanie Wiem o tym, że nie założę kasety z tyłu dlatego też chciałem wymienić koła bo z przodu na aktualne też nie założyłbym tarczy Chcial Ci tylko pomoc i powiedzial swoje zdanie bo po to jest forum aby sie na nim udzielac a ty sie spinasz nie wiadomo o co. Skoro jestes taki madry to po co zadajesz tutaj pytania?? Napisal ci a amortyzatorze itd. a ty z takimi tekstami
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.