Rico_87 Napisano 22 Września 2015 Napisano 22 Września 2015 (edytowane) Witam, jestem w trakcie poszukiwania ramy, akurat znalazłem Big Hit'a 3 z 2007, za 700zl, gratis dodawany jest niby damper DHX 3.0 lecz jest napisane, że cieknie i tłok jest do wymiany. Chciałbym się dowiedzieć jaki jest koszt naprawy takiego dampera, a może bardziej opłacalne jest kupno nowego ? Więcej tutaj: http://olx.pl/i2/oferta/okazja-specialized-big-hit-iii-rozmiar-m-2007-fox-dhx-3-0-CID767-IDbOXGZ.html#:68e05eca65 Edytowane 22 Września 2015 przez Rico_87 Cytuj
Mod Team Puklus Napisano 22 Września 2015 Mod Team Napisano 22 Września 2015 Jak chcesz to zrobić samemu to koszt zakupu uszczelek i oleju. Uszczelki do foxów nawet po 20 zł widziałem ale nie wiem ile do dhxa. Olej ciężko kupić mniej jak 1l ale to ok 30-50zł zależy jaki. Odezwij sie do Activia on ma oleje do foxa. W serwisie pewnie by wzięli spokojnie ponad 100zł Cytuj
Rico_87 Napisano 22 Września 2015 Autor Napisano 22 Września 2015 Dzieki o to mi chodziło, jestem laikiem w tych sprawach, bowiem dopiero zaczynam z tym sportem, ale ogólnie chciałem sie dowiedzieć czy taki zabieg jest opłacalny dla dampera no i dla mnie No a co z tłokiem, czy jego tez trzeba wymienić ? Cytuj
Zorg_Xoraz Napisano 29 Września 2015 Napisano 29 Września 2015 W sumie to rama z damperem za ta cene się opłaca chyba że jest peknieta Ja kupiłem BH za 1100zł z damperem manitou i teraz szukam dhx który jest niestety droższy i jednak dużo lepszy. Nie chcesz przypadkiem kupić mojego manitou? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi