Rico_87 Napisano 22 Września 2015 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 (edytowane) Witam, jestem w trakcie poszukiwania ramy, akurat znalazłem Big Hit'a 3 z 2007, za 700zl, gratis dodawany jest niby damper DHX 3.0 lecz jest napisane, że cieknie i tłok jest do wymiany. Chciałbym się dowiedzieć jaki jest koszt naprawy takiego dampera, a może bardziej opłacalne jest kupno nowego ? Więcej tutaj: http://olx.pl/i2/oferta/okazja-specialized-big-hit-iii-rozmiar-m-2007-fox-dhx-3-0-CID767-IDbOXGZ.html#:68e05eca65 Edytowane 22 Września 2015 przez Rico_87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 22 Września 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Jak chcesz to zrobić samemu to koszt zakupu uszczelek i oleju. Uszczelki do foxów nawet po 20 zł widziałem ale nie wiem ile do dhxa. Olej ciężko kupić mniej jak 1l ale to ok 30-50zł zależy jaki. Odezwij sie do Activia on ma oleje do foxa. W serwisie pewnie by wzięli spokojnie ponad 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rico_87 Napisano 22 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Dzieki o to mi chodziło, jestem laikiem w tych sprawach, bowiem dopiero zaczynam z tym sportem, ale ogólnie chciałem sie dowiedzieć czy taki zabieg jest opłacalny dla dampera no i dla mnie No a co z tłokiem, czy jego tez trzeba wymienić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zorg_Xoraz Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 W sumie to rama z damperem za ta cene się opłaca chyba że jest peknieta Ja kupiłem BH za 1100zł z damperem manitou i teraz szukam dhx który jest niestety droższy i jednak dużo lepszy. Nie chcesz przypadkiem kupić mojego manitou? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi