scirocco Napisano 21 Września 2015 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Potrzebuje pompki w miare dobrej w cenie do 100zł, Widzę 2 opcje: Beto 003 BETO POMPKA DO AMORTYZATORA SP-003AG 400 PSI CR (5599354590) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. lub: Giyo 003 Pompka do amortyzatorów manometr GIYO GS-01 (5047000309) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Beto - marka znana, ale ta druga wygląda jakoś solidniej. Wiem, że jedna pompuje do 300, druga do 400. Potrzebuje napompować RS duke do 160 a Damper max 270. Którą wybrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziksoltys Napisano 21 Września 2015 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Beto polecam mam i jestem zadowolony przy wyciąganiu z wentyla nie schodzi powietrze a w sieci ma dobre opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paul997 Napisano 21 Września 2015 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 A mi w Beto schodzi , musiałem nauczyć się szybkiego odkręcania. Na szczęście przewód jest obrotowy, więc da się w miarę sprawnie to opanować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scirocco Napisano 22 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Zamówiłem Giyo. Wygląda solidnie i czytałem o niej bardzo pozytywne opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scirocco Napisano 23 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Podpytałem jeszcze kolegi który twierdzi, że jedyny słuszny wybór to RS. Więc anulowalem zamówienie i czekam na RS:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeGie Napisano 23 Września 2015 Udostępnij Napisano 23 Września 2015 RS to to samo co można dostać w decathlonie... za kilkadziesiąt złoty taniej oczywiście https://www.decathlon.pl/pompka-do-widelca-amortyzatora-id_3310286.html Obrandowana w logo Manitou jest jeszcze droższa niż jako Rock Shox drogie to logo jak cholera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 23 Września 2015 Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Anuluj ponownie i kup giyo. Trzech moich kupli ma i ja czwarty.Żadnych zastrzeżeń nie mamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scirocco Napisano 23 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2015 RS to to samo co można dostać w decathlonie... za kilkadziesiąt złoty taniej oczywiście https://www.decathlon.pl/pompka-do-widelca-amortyzatora-id_3310286.html Obrandowana w logo Manitou jest jeszcze droższa niż jako Rock Shox drogie to logo jak cholera RS ma inna końcówkę - nie wiem na czym to polega ale zdjęcie pokazuje inną: http://greenbike.ro/859-large_default/pompa-suspensii-rock-shox.jpg Giyo jest dość duża. Na korzyść RS przemawia składany przewód - łatwiej zmieścic to w plecaku w razie czego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeGie Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 na zdjęciach pompki w decathlonie jest nakręcony adapter dla SID'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.