Skocz do zawartości

[licznik] Sigma do 60-70zl

Nero12

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co lepsze Sigma 1106 czy 1200, czy tez macie jakies ciekawsze propozycje. Nie chce niczego z bajerami i o bezprzewodowych slyszalem troche zlych opini :). 70zł to cena maksymalna wiec tu juz nie ma mowy o 'dolozeniu 5 zeta'. Szkoda mi po prostu kasy...

prosze o w miare szybko odpowiedz.

Napisano

Mam dokładnie ten sam problem. Sigma 1200 ma stoper i dystans wycieczki z możliwością ustawienia i odliczania wstecz, natomiast 1106 łączny czas jazdy kół 1 i 2; pozostałe funkcje są takie same. Sigma 1200 trochę bardziej podoba mi się z wyglądu, ale chyba wybiorę 1106 właśnie dlatego, że ma funkcę łącznego czasu jazdy.

Napisano

Sigma 1200

* prędkość aktualna

* prędkość maksymalna

* prędkość średnia

* porównanie prędkości średniej do maksymalnej

* dwa rozmiary kół

* dystans całkowity dla obu rowerów

* dystans wycieczki z możliwością ustawienia i odliczania wstecz

* rzeczywisty czas jazdy

* zegar

* stoper

* funkcje opisane tekstowo

Sigma 1106

Funkcje główne:

* 7 dostępnych języków

* wskaźnik zużycia baterii

* zachowanie danych po wyjęciu baterii

* dwa rozmiary kół

Funkcje rowerowe:

* prędkość aktualna

* prędkość maksymalna

* prędkość średnia

* porównanie prędkości średniej do aktualnej

* dystans całkowity

* dystans wycieczki

Funkcje czasu:

* zegar

* rzeczywisty czas jazdy

* całkowity czas jazdy

Oba maja funkcje ktorych drugi nie ma ;/

Napisano

tez mi sie tak zdaje. Jednak po rozmowie ze stara doszlismy do kompromisu :D ja odczekam tydzien i zobacze czy nadal tak bardzi chce licznika... nie da sie ukryc ze wiem dojrzewania to wiek dojrzewania :D

• 2 miesiące temu...
  • Mod Team
Napisano
A tak ciężko wpisać w wyszukiwarce słowo "licznik" i poczytać co najmniej 3-4 identyczne tematy??

Niestety widać niektórym wyraźnie sprawia to problem. Uważam że takie tematy powinny być po prostu usuwane bo niepotrzebnie się powtarzają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...