dawoj Napisano 21 Września 2015 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Jak w temacie. Gdzie w Warszawie jest duży wybór siodełek? Byłem w kilku sklepach, mają zwykle po 10 modeli, albo mega-szerokie albo "pro" po 300zł. Szukam czegoś średnio-twardego, żelowego i z dziurą (albo głębokim rowem), o szerokości 140-150 mm; nie chciałbym wydawać więcej niż 150zł (ale jeśli nic takiego nie znajdę, jakoś przeboleję 200zł). Masa nie ma znaczenia. Zakup przez internet raczej mnie nie interesuje - chciałbym najpierw obejrzeć i pomacać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 21 Września 2015 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Bdc-duda jest dystrybutorem Selle Italia, mogą mieć sporo na sklepie - ale czy rzeczywiście mają i gdzie trzeba dopytać samemu. Zostają jeszcze większe salony Airbike, z rzeczy rowerowych mają chyba największy wybór na miejscu, powinno to też dotyczyć siodełek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Września 2015 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Ja tam Airbike nie polecam, przynajmniej tego na Ostrobramskiej. Obsługa to buraki jakich mało a ceny z kosmosu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawoj Napisano 22 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Dzięki za info - dobre i to :-). Muszę kiedyś wygospodarować wolny dzień i pojeździć po sklepach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pejot1975 Napisano 22 Września 2015 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Ja tam Airbike nie polecam, przynajmniej tego na Ostrobramskiej. Obsługa to buraki jakich mało a ceny z kosmosu. Ja ma kompletnie inna opinie Buraki to sa na KENie, nawet im sie nie chce podejsc do klienta. Ale wybór maja spory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hi_all Napisano 5 Października 2015 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Sportset na obozowej. Mają testowe siodełka WTB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 6 Października 2015 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 W każdym airbiku sa buraki!! Z resztą jak w większości sklepów ,zwłaszcza tych, które prowadzą również sprzedaż internetową. Dlatego też nie kupuję w sklepach stacjonarnych ani polskich internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawoj Napisano 8 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Dzięki wszystkim za odzew. Wszędzie wybór był marny (chyba dlatego, że jest po sezonie), a na dodatek koniecznie chciałem z dziurą. W AirBike na KENie Pan odradził mi siodło, które chciałem już kupować z braku laku - i za to należy mu się pochwała, bo mógł się nie odezwać, że to nie do moich zastosowań, i sprzedać. OT: Ostatecznie kupiłem na Allegro. Sportourer Garda Gel Flow. Chyba lekko przesadziłem z szerokością, ale ulga dla prostaty nie do opisania :-). Na poprzednim po 40km nie mogłem już siedzieć, na tym (280km w trzy dni) zero dolegliwości "uciskowych". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barbara_n45 Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Duży wybór siodełek mają na Sport-bike.eu. Sam kupuje od nich już od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.