Seventy Napisano 19 Września 2015 Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Witam. Szukam od dłuższego czasu szosy do 4 tyś , myślałem ,że obejdzie się bez tematu ale zdecydowałem się spytać o radę. W oko wpadły mi rowery Bianchi, bardzo podoba mi się ich malowanie i .... no właśnie na osprzecię campy się nie znam a na shimano ciężko znaleźć. A moje wymagania co do takiej szosy są takie: -Tiagra/105(i wyżej ale wątpie) -nowy -cena 4tyś +/- 200/300zł -waga poniżej 9kg to wszystko więc czekam Dziękuję za odpowiedzi. P.S Sram i Campa mogą być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tidifen Napisano 19 Września 2015 Udostępnij Napisano 19 Września 2015 z tego co się orientuję pan Szurkowski ma u siebie w sklepie rowery Bianchi na jego stronie widnieje model Bianchi Via Nirone 7 z roku 2015 na 105 za 4800 zł W rozmiarze 55 Edit: 4290 obecnie + 5% rabatu na pierwsze zakupy w sklepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seventy Napisano 19 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Dzięki ,a czy dostane coś "lepszego" w tej cenie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tidifen Napisano 19 Września 2015 Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Z nowych Bianchi? wątpie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seventy Napisano 19 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Nie nie z innych rowerów Bianchi będę szukał później bo trzeba mieć dużoooo czasu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tidifen Napisano 19 Września 2015 Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Jeśli chodzi o rowery na nowej 105 ceny zaczynają się w okolicach 4 tysięcy oczywiście zawsze możesz zajrzeć do Decathlonu i kupić któregoś B'twina jeśli przypadnie Ci do gustu Lub Bulls Harrier jest do dostania za 3800 zł na pełnej 105 waga to 8.8 bez pedałów czyli pasuje do Twoich kryteriów no i do kupienia w lokalnych sklepach jest Scott Speedster 20 za około 3400-3500 musiałbyś zapytać też na 105 + bardzo ładnie się prezentuje z wyglądu a za 4000-4200 po negocjacjach byś dostał Speedstera 10 na mix Ultegrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seventy Napisano 19 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Czekam na dalsze podpowiedzi bo na razie to wszystko co kolega wymienił widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulsen Napisano 21 Września 2015 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Witam. Szukam od dłuższego czasu szosy do 4 tyś , myślałem ,że obejdzie się bez tematu ale zdecydowałem się spytać o radę. W oko wpadły mi rowery Bianchi, bardzo podoba mi się ich malowanie i .... no właśnie na osprzecię campy się nie znam a na shimano ciężko znaleźć. A moje wymagania co do takiej szosy są takie: -Tiagra/105(i wyżej ale wątpie) -nowy -cena 4tyś +/- 200/300zł -waga poniżej 9kg to wszystko więc czekam Dziękuję za odpowiedzi. P.S Sram i Campa mogą być Może być w granicach ok 4,5 tys na pełnej 105-tce, kołach Mavic Aksium i z wagę ok 8 kg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seventy Napisano 22 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Września 2015 I tak teraz nie kupie więc jeżeli to twój rower to sorry niedługo będę miał a to inwestycja w przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.