Mod Team Puklus Napisano 19 Września 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Witam. Mam małą rozkminę, przymierzam sie do dwu blatu, usiadłem, porachowałem i wiem co chcem. Mam korbę SLX, pierwszego, 660. Chcę mu wścibić 40 i 26t. I teraz pytanie, czy mogę bezczelnie kupić i zamontować 40t z nowego slxa ? http://allegro.pl/tarcza-korby-zebatka-koronka-shimano-slx-40t-2-10-i5577129485.html o taką. Problem rozbija się o to że slx jest 3 rzędowy. Ale zauważyłem że te zębatki przykręca się w miejscu 2ki, więc powinno to pasować. Jednak nie jestem pewien bo korba to typowy dwu blat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 19 Września 2015 Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Nie, inny rozstaw śrub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 19 Września 2015 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Skoro piszą 104 to chyba 104? Poza tym PDF od shimano także tak głosi, zatem jakieś przesłanki ku nie kompatybilności ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 19 Września 2015 Udostępnij Napisano 19 Września 2015 PANIE będzie pasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 19 Września 2015 Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Skoro piszą 104 to chyba 104? Poza tym PDF od shimano także tak głosi, zatem jakieś przesłanki ku nie kompatybilności ? Moja pomyłka, powinno pasować - podobny myk tylko w drugą stronę zadziałał w korbach deore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 20 Września 2015 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Działa działa miałem zębatki xt/slx/zee na ramionach deore 590 i teraz 615 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 20 Września 2015 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 20 Września 2015 No to nic tylko kupować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.