kulka1 Napisano 18 Września 2015 Napisano 18 Września 2015 Witam, mam pytanie, chce kupić rower Kross Level R2 2014. Jakie polecacie do niego zapiecie?, dodam, ze mieszkam w duzym mieście i kradzieże się często zdarzają. Sam myślałem nad kryptonite evolution series 4 STD + kryptonite kryptoflex 10mm/120cm. Czy sądzicie, że to wystarczy, czy polecacie coś lepszego ?
Shah Napisano 18 Września 2015 Napisano 18 Września 2015 Cześć, To co wybrałeś może być. Chcesz droższe? Możesz kupić, ale jak ktoś chce ukraść rower to i tak to zrobi.
kulka1 Napisano 18 Września 2015 Autor Napisano 18 Września 2015 Dlatego szukam zapięcia, które będzie bardzo dobrze chronić. Nie chce aby mój rower został znów skradziony. Zwykłymi nożycami chyba się nie przetnie tego kryptonite.
Mod Team Puklus Napisano 18 Września 2015 Mod Team Napisano 18 Września 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.