pioro69 Napisano 17 Września 2015 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Witam. Kupiłem na alledrogo klamkomanetki tiagra 4500. Sprzedający baton9 zamieścił opis aukcji , cyt "Klamkomanetki NOWE/JAK NOWE brak śladów użycia, w pełni sprawne , nie posiada żadnych ukrytych wad. " Niestety kiedy zakupiony towar dotarł , okazało się że brak jest obejm do mocowania na kierownicy. Kontakt ze sprzedającym dał tyle , że oświadczył , że owszem posiada te obejmy ale może mi je sprzedać osobno........Byłem pewien ,że to integralna część klamkomanetki , jak wkładka do buta jest częścią buta. Ale do rzeczy , ma może ktoś takie używane obejmy , lub wie gdzie to kupić ? Tylko nie polecajcie mi proszę batona9 z allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 17 Września 2015 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Obejm nie posiadam ale może podskocz do jakiegoś serwisu rowerowego - powinni mieć jakieś używki. Natomiast chciałem napisać żebyś docenił sprzedającego komentarzem ale widzę,że już to uczyniłeś "Opisuję towar najrzetelniej jak umiem." - a o obejmach nie umiał napisać, choć na mały plus mu daję to,że i na fotkach obejm nie było. Jednak "komplet" to komplet, także negatyw w pełni zasłużony PS. Oczywiście,że obejmy są integralną częścią klamkomanetki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioro69 Napisano 18 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Ktoś kompetentny w sprawach technicznych mi powie czy obejmy campagnolo będą pasowały do klamkomanetek shimano ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ink Napisano 18 Września 2015 Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Ponadto zgłoś sprawę do allegro. To jest wada fizyczna rzeczy. Jeśli ktoś sprzedaje bez obejm, to musi napisać, że sprzedaje bez obejm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioro69 Napisano 5 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Sprawa załatwiona. Facet przesłał mi obejmy na własny koszt , do tego wycofał z allegro pozostałe tego typu nierzetelne oferty W zamian anulowałem mu negatywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.