kulka1 Napisano 17 Września 2015 Napisano 17 Września 2015 Witam, Chciał bym kupić sobie rower, jego przeznaczeniem będzie jazda po mieście, czasami jakiś off-road do lasu, czasem dłuższe wyprawy po "dzikich" drogach. Przejrzałem juz wiele rowerów i spodobał mi się model Kross'a Level R2 2014. Wole go od 2015, ze względu na kolorystykę i cenę. Mogę kupić ten rower -nowy- za 1550zł z gwarancja (na promocji). Czy sądzicie, ze to dobry wybór ? Co sądzicie o tym rowerze? I czy nie powinno być problemów z suportem, ponieważ w poprzednim modelu (kross berg) był problem z suportem. Czekam na wasze opinie jakieś opinie ?
Riboy1 Napisano 19 Września 2015 Napisano 19 Września 2015 Witam wszystkich! Cgcę kupić rower Kross Level R2 2015. Chodzi oczywiście o rozmiar ramy. Mam 162/164 i ważę ok.50kg, dł nogi to mniej-więcej 76-77 Według strony krossa mogę pakować się w rozmiar M. Nie jestem do końca przekonany.., Chcę mieć rower na ok 4lata Proszę o rady Pozdrawiam
Mod Team anarchy Napisano 24 Września 2015 Mod Team Napisano 24 Września 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.