Markovsky Napisano 16 Września 2015 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Witam. Zakupilem ostatnio blotniki Orion 28 cali do mojego crossa. Spedzilem dzis 3h w piwnicy przy probie montazu i w zaden sposob przod nie pasowal do mocowania przy osi kola / otworze obok. Mam pytanie czo ktos ma moze takie blotniki i moglby sie podzielic jak je zamontowac ? Dziekuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Września 2015 Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Dzis wyjete z "pudelka" oriony kupione na rower z kolem 26cali okazaly sie miec prety chyba pasujace do 29era...trzeba ciac bo teez nijak nie pasuje. Prety mocno plastelinowe....teraz juz wiem czemu warto kupic sksy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markovsky Napisano 19 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Rowniez musialem przyciac bo blotnik szybowal do nieba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 19 Września 2015 Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Witam. Zakupilem ostatnio blotniki Orion 28 cali do mojego crossa. Spedzilem dzis 3h w piwnicy przy probie montazu i w zaden sposob przod nie pasowal do mocowania przy osi kola / otworze obok. Mam pytanie czo ktos ma moze takie blotniki i moglby sie podzielic jak je zamontowac ? Dziekuje za pomoc Bez zdjęcia trudno coś konstruktywnego odpowiedzieć ale pręty można (trzeba) przyciąć, można też je wygiąć. Ponadto w części amorków trekkingowych błotniki montuje się z użyciem mniej lub bardziej fikuśnych kątowników Jakąś wielką sztywnością te błotniki nie grzeszą, to fakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Września 2015 Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Ja tam nie wiem kto i jak robi te oriony. Przez moje rece przeszly 3 pary roznych wersji sksow pelnych...wszystko pasowalo idealnie ... tu blaszki, prety niczym guma i jeszcze te wymiary pretow od czapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter123 Napisano 4 Października 2015 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Oriony 31mm zamontowane. Prety twarde, blotnik gietki. Mocowanie bez problemu. Po zamocowaniu wszystko sztywne i zaslania idealnie. Wszystko ladnie sie reguluje na srubach. Pręty do przecięcia. Ja uważam że jest to pewien Plus. W rowerach z otworem na błonnik pręty mogą być odcięte na wymiar. Bez otworu dłuższy pręt może się przydać. Wada to brak śrub do montażu do ramy. Dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter123 Napisano 8 Października 2015 Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Zdjęcia, może się komuś przydadzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.