namelessone Napisano 20 Września 2015 Napisano 20 Września 2015 Oczywiście, że dwa różne światy. Tak samo jak auto za 60k i auto za 120k. Ale dlaczego niektórzy upierają się, żeby autor kupował sobie Jeepa Grand Cheerokee, zamiast Dacie Sandero, skoro ma zamiar jeździć tylko do pracy i sklepu na zakupy a nie atakować bezdroża łąk i lasów za miastem? Ani mu to do niczego nie potrzebne, ani nie ma na to pieniędzy (albo ma, ale nie chce wydać - i bardzo dobrze). Gdzie on będzie korzystał z tego lepszego komfortu widelca z roweru za 4k? Na bulwarach nad Wisłą (to jest 3/4 trasy Czyżyny - Kryspinów)? Może niech odrazu kupi sobie 160/160 (za jakieś 7-8k), żeby komfortowo krawężniki pokonywać. Faq: salon musiałbyś sprawdzić na googlach, bo nie jestem pewien. Ale faktycznie jak sugeruje modrzew, mógłbyś też rozejrzeć się np. za jakimś crossem (nie Krosem). Na takie trasy jakie Ty robisz, będzie zdecydowanie bardziej komfortowy. Najlepiej idź do sklepu, powiedz gdzie i jak jeździsz a sprzedawca na pewno zaproponuje Ci parę opcji. Przymierzysz, popatrzysz, przejedziesz się i będziesz wiedział co i jak.
reba29er Napisano 20 Września 2015 Napisano 20 Września 2015 Czy będzie? Znajomy z forum kupił w kwocie 4 tysięcy rower na dużo lepszym osprzęcie, sporo lżejszy oraz co jedno z najważniejszych - z dużo lepszym widelcem niż te we wskazanych rowerach. To akurat łatwo wyczuć nawet przy lekkim stylu jazdy, gdyż widelec tej zapewnia wiele lepszy komfort. Rower za 2 a za 4 tysiące to często dwa różne światy. jaki ten rower za 4k ?
Faq Napisano 21 Września 2015 Autor Napisano 21 Września 2015 Panowie tak więc który z podanych przeze mnie rowerów mam wybrać uwzględniając moje osobiste preferencje i przyzwyczajenia z poprzedniego roweru ? Z góry dzięki za odpowiedzi
Kamsyyo Napisano 23 Września 2015 Napisano 23 Września 2015 R3 / B2 zależy jakie chcesz koła Ja mam od 2 miesiecy 27.5 i na razie nie narzekam
Faq Napisano 27 Września 2015 Autor Napisano 27 Września 2015 Dobra to jednak HT biorę nie full Miałem w tym tygodniu isć mierzyć rowery ale znalazłęm inne fajne oferty cube attention 29 ? Co myślicie ? widze teraz są ceny około 2600 za niego a osprzęt ma niezły w dodatku podoba mi sięhttp://i.ytimg.com/vi/o53wgtc6vsY/maxresdefault.jpgTaka wersja kolorystyczna akurat W krossie R3 w rozmiarze L miałem 1cm od krocza do ramy. W rozmiarze M już było 3-4 cm do krocza. W B2 miałem 1cm od krocza w rozmiarze MZ tego co widzę ramy Cube mają nieco mniejsze wymiary. Tak więc może Cube byłby rowerem dla mnie ?Obecnei więc rozważam Kross Level R3/B2lub Cube Analog 27.5/Attention 29Choć przyznam że Analog ma malowanie średnie i ogólnie średnio wygląda za to attention wpadł w mój gust Patrzyłem są Attention 29 w krakowie ale nie ma w tym malowaniu. Pójde dziś po pracy przymierze go w sklepie i może kupię przez internet niebieską wersję. Co sądzicie o nim ?Będzie dla mnie odpowiedni 29er ? Przypominam mam 181-183 (pierwsza wartość jak mnie pare lat temu mierzyli w szkole ale pewnie ze 2 cm urosłem i tyle mam w dowodzie Nóg nie mam jakiś mega długich ale nie mierzyłem. Chciałbym nie wyglądać karykaturalnie na nowym rowerze (na starym pewnie wyglądam, Małe koła i mała rama oraz żeby był wygodny jednak ciągle celuje w MTB. Tak więc co sądzicie o tym rowerze Cube?Z góry dzięki za odpowiedzi
PeGie Napisano 28 Września 2015 Napisano 28 Września 2015 29 będzie idealne dla Ciebie Z malowaniem będziesz miał problem bo w tym kolorze który podałeś to jest wersja SL, droższa, lepiej wyposażona. ponad 3k...
Faq Napisano 28 Września 2015 Autor Napisano 28 Września 2015 Cóź... Niedługo urodzinki się zbliżają Pytanie tylko czy warto tego cube ? No i gdzie w Krakowie znajdę te rowery? Są na nie jakieś rabaty ? Czym się różni wersja SL od normalnej?
PeGie Napisano 28 Września 2015 Napisano 28 Września 2015 czym się różni wersja SL od normalnej: http://cube.pl/rowery/mtb-hardtail/cmpt/cube-attention-sl-29-black-n-grey-n-blue-2015/ http://cube.pl/rowery/mtb-hardtail/cmpt/cube-attention-29-black-n-white-n-red-2015/ Trzeba trochę poczytać
Faq Napisano 28 Września 2015 Autor Napisano 28 Września 2015 No świetnie ale na reszte pytań to niedostałem odpowiedzi
PeGie Napisano 29 Września 2015 Napisano 29 Września 2015 nikt Ci na nie nie odpowie jak sam nie zadasz sobie choć odrobiny trudu wyszukania. google.pl wyszukanie sklepu w Krakowie zajmuje 1,5 minuty, chyba że łączysz się do internetu modemem 56,6kbps to trochę dłużej. Podpowiedź, nazwa sklepu ma w sobie wiatr, na resztę pytań znajdziesz odpowiedź w sklepie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.