dar_k Napisano 14 Września 2015 Napisano 14 Września 2015 Mam prośbę o pomoc w wyborze. Skłaniam się do zmiany swojego starego wysłużonego roweru na rowerki jak w temacie. Wszystkie z wymienionych można kupić do kwoty 3600zł. Do tej pory jeździłem na 26" i zastanawiam się czy warto przesiąść się na 27,5" lub 29". Przymierzałem się w sklepie do Cube Acid 29 19" i przypadł mi do gustu, nie siedziałem jednak na pozostałych (mój wzrost 182cm, długość wew. nogi 83cm). Czy możecie dać jakieś wskazówki na co zwrać uwagę, czy Cube Acid to dobry sprzęt. Rozważałem również kupno Grand Canyon 4.9, ale trochę boję się kupowania bez przymiarki - Canyona moża kupić tylko wysyłkowo. Jeśli ktoś miał okazję jeździć na którymkolwiek prośba o napisanie paru słów. Z góry dzięki za pomoc i ewentualne wskazówki.
tobo Napisano 14 Września 2015 Napisano 14 Września 2015 Może napisz coś o tym jak i gdzie jeździles dotychczasowym rowerem?
dar_k Napisano 15 Września 2015 Autor Napisano 15 Września 2015 Jeżdżę głównie po lesie, czasem asfalt. W góry zapuszczam się bardzo rzadko. Co do Scott Scale 960 to pomyliłem się, ale za tą kasę mógłby być Scott Scale 760.
Root Admin Mieciu Napisano 17 Września 2015 Root Admin Napisano 17 Września 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.