HubertMtb Napisano 14 Września 2015 Napisano 14 Września 2015 Witam.Chciałbym się spytać czy rower http://www.decathlon.pl/rower-mtb-rockrider-500-s-id_8322471.html byłby dobrym wyborem.Jeśli chodzi o drogi to w 90% byłby przeznaczony na lasy,skoki,jazdy po trudnych terenach. Pozostałe 10% to podjechanie do sklepu itp. Po pierwsze szukałem roweru najlepiej full suspension i znalazłem oto ten rower. Rama to S. Mam nadzieję że pomorzecie mi w tym wyborze .
Fenthin Napisano 14 Września 2015 Napisano 14 Września 2015 Niestety, ale nie. Jak chcesz fulla i nie ma to być full dla samego faktu posiadania, musisz przeznaczyć trochę więcej pieniędzy. Dochodzi jeszcze pytanie, co dla Ciebie oznaczają skoki i trudny teren?
HubertMtb Napisano 14 Września 2015 Autor Napisano 14 Września 2015 A na rekreacyjną jazdę np.po ścieżkach piaskowych lub polach?. Akurat mieszkam pod rzeką San i są tam przeważnie płaskie tereny,pole itp.
seraph Napisano 14 Września 2015 Napisano 14 Września 2015 Nada się, ale lepiej bez tej sprężyny z tyłu. Będzie łatwiej, lżej i mniej problemowo - taka sprężyna nie działa tylko przeszkadza. To nie jest amortyzator - z przodu też nie, ale już darujmy
Rulez Napisano 14 Września 2015 Napisano 14 Września 2015 Ale dlaczego zawsze musi ktoś nawracać, ten Btwin 500 również da radę, a kiedyś można go zmodernizować, widziałem zjeżdżających w górach na prawdziwych "makrokeszach" , przy hamowaniu pomagali sobie nogami, nie wiem czy to mądre, ale po przesiadce na "prawdziwy" rower na pewno doskonale by sobie poradzili.
seraph Napisano 14 Września 2015 Napisano 14 Września 2015 Jak ktoś zakłada temat na forum to wydaje mi się, że prosi o radę i czyjąś opinię na dany temat, a nie o tępe przytaknięcie (chociaż i tacy się zdarzają).
Rulez Napisano 14 Września 2015 Napisano 14 Września 2015 Pyta czy ten rower się nada, no więc nada się, bez problemu sobie poradzi.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.