MarcinN Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 http://forum.bikeaction.pl/viewtopic.php?t...be3b445a5f18841 Tu macie link do filmu, waży dużo, ale naprawdę warto(moim zdaniem najlepsza polska produkcja), można zobaczyć sporo miejscówek warszawskich, no i przede wszystkim wspaniałą jazdę wielu rajderów zrzeszonych w tej sponsorowanej produkcji. Pozdrawiam i życzę miłego oglądania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provoke Napisano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 nie wiem ale cos adresik z tamtego forum nie dziala tylko same napisy :/ dobra nie aktualne poszlo na IE o BOZE co ja włączyłem O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Zassam sobie niedlugo i zobaczymy co tam dobrego pokazali ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMaSh_ŁdZ Napisano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Wypas na maxa !! Kawal dobrej produkcji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeO Napisano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Super! Kawał dobrej roboty!!! PS. Czy ktoś wie gdzie dokładnie są miejsca pokazane w filmie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Dirt jest chyba na Kazoorach. Ale film wymiata, po prostu świetny jeden z lepszych jakie widzialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeO Napisano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Wiem gdzie jest dirt, a czy ktoś wie gdzie jest 4X cross i Nort Shore??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 27 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 4x to chyba Gocław?(kumpel mi tak mówił) a shorów już nie ma niestety, urzędnicy rozpieprzyli . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Wydaje mi się, że część zdjęć jest robiona na torze w lesie kabackim. Gocław też na pewno jest. Schody to chyba okolice mostu Poniatowskiego. Część tych ludzi wydaje mi się znajoma. Muszę popytać czy się dali sprzedać do filmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeO Napisano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 No dzięki za pomoc panowie. Będe następnym razem w Wawie to poszukam tychmiejsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Kurde narobiliście mi smaku a mi się ściągnie dopiero za 6h:( Krankedami się ostatnio raczę ale chętnie bym obejrzał rodzimą produkcję...Już nie mogę się doczekać Pozdrawiam Troszke się zawiodłem. Tzn fajna pozycja ale dla miłośników grawitacji a ja liczyłem że będzie coś streetowego, trialowego itp. Ale fajnie popatrzeć na miejsca które się zna od urodzenia:) Ja wypatrzyłem na pewno tam Międzylesie i Kazury i chyba Gocław przemknął ale tu głowy sobie uciąć nie dam. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeO Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Też tak myślę. Mogło by być chociaż trochę streetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.