Mod Team Puklus Napisano 14 Września 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Krótko i rzeczowo: mam takie o to heble. Potrzebuje wyjąć tłok bo umor. Nie bardzo wiem jak, mam go wydmuchać od strony przewodu czy inne czary? Ok, poradziłem sobie ... jak by kto pytał , szprychą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 14 Września 2015 Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Z ciekawości - budowa taka jak tutaj ? https://picasaweb.google.com/lh/photo/rzDPNCQ-Jr8zEGZP-qzMt9MTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 14 Września 2015 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Nie, insza choć podobna. Jutro za dnia mogę co kliknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 15 Września 2015 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Tłok wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 16 Września 2015 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Dziękuje. Faktycznie budowa podobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi