Skocz do zawartości

[Kupno Roweru] wybór roweru na wyprawę do Berlina

darkprzemek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! W następne wakacje planuję wyprawę Radom-Berlin i szukam roweru. Nie pytam o markę, tylko o sam rodzaj. Aktualnie rozważam szosówkę, bądź "górala". Możliwy raczej lekki teren w postaci polnych ścieżek, czy ubitych ziemnych tras. Lecz ogólnie trasa powinna prowadzić drogami asfsltowymi. Z góry dziękuję za pomoc :)

Napisano

Jakieś doświadczenia w jeździe na szosie? - nie jest to stworzone do takich wycieczek lepiej już przełaj/cyclocross nie każdy lubi taką pozycję i mniejsze możliwości pakowania do takich wycieczek i dłuższych najczęściej trekking/cross - rowery przystosowane do targania sakw. Ile chciał byś wydać i czy ma być nowy czy używany do tego wzrost i waga

Napisano

Mam powiedzmy górala przerobionegprzerobionego. A interesuje mnie konkretnie B Twin Triban 500 który ma mocowania na bagażnik itp

Generalnie kupuję też rower dla dziewczyny, będą to te same modele. Ja: 178 65KG ona 160 50KG rower tak około 1500 zł i kierowałbym się w stronę nowych produktów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...