merlin85 Napisano 13 Września 2015 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Szukam bluzy, typowej, tyle, że z membraną z przodu. Zastanawiam się nad SuperRoubaix od BCM Nowatex, tyle, że jestem chyba nietypowych rozmiarów wg nich - długi i chudy Wzrost 188 cm, klatka 95cm, pas 80cm. Kobieta z obsługi klienta doradziła, by uszyć na miarę ! Waham się nad tym rozwiązaniem, gdyż jeśli coś mi nie podpasuje, to zostanę z nią, gdyż nie mogę, w przypadku szycia, jej zwrócić. Kolega ją ma i ją chwali, jeszcze ona teraz w dobrej cenie, tylko ten rozmiar.. Ktoś coś poleci? Może ktoś posiada akurat Roubaix? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merlin85 Napisano 14 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Nikt nic??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bici Napisano 16 Września 2015 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Szyta na miarę wyniesie Cię naprawdę sporo,moze w pierwszej kolejnosci sprecyzuj jaki budżet posiadasz na zakup bluzy,przejrzyj też tematy na forum i wtedy doradzimy coś odpowiedneigo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merlin85 Napisano 16 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Nie sprecyzowalem - uszyć na miarę przez nich! 150 zł taka przyjemność. W takiej kwocie chciałbym się zmieścić. Zdecydowal bym się na ich produkt, zastanawiam się czy są alternatywy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.