adrian92 Napisano 12 Września 2015 Udostępnij Napisano 12 Września 2015 (edytowane) witam, po bardzo długiej przerwie, 4 lata odkąd wybiłem biodro i sprzedałem rower, trochę mi się przytyło i chce wrucic na (lagodne) trasy,kupiłem sobie znów rower, lecz sprężyna w dampeze jest zbyt miękka, nie zbyt pamiętam jak to wszystko się wyliczało, rockshox kage r z tego co wyczytałem 180mm rower to vitus dominer 2, oznaczenia na teraźniejszej sprężynie to 400x2.75, szkoda ze ten shock nie ma blokady traktujcje mnie jak swiezaka bo nic nie pamietam heh pozdrawiam Edytowane 12 Września 2015 przez adrian92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalSBK Napisano 3 Października 2015 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Nie wiem czy po prawie miesiącu się przyda moja odpowiedź, ale rzadko tu bywam. jeżeli 400x2,75 jest za miękka, to kup 500x2,75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 3 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Niezły rower żeby sie oswoić z łagodnymi trasami Zdajesz sobie sprawę ze kage to zjazdowy damper i blokady nie wybłagasz w takim rozwiązaniu ? http://www.tftuned.com/spring-calculator masz tu kalkulator sprężyn ale ja z niego osobiście nie korzystałem wiec nie wiem jak działa. Zawsze można poszukać innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalSBK Napisano 3 Października 2015 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Ja korzystałem i działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi