Skocz do zawartości

[Kilka akcesoriów] Błotnik, spinka, osłona ramy.

Czeczen

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, planuję doposażyć sobie nowy rower, większość akcesoriów już sobie wybrałem. Zostały tylko błotniki(albo sam tył) spinka 10 rzędowa i osłona pod łańcuch.

Z błotników wytypowałem sks X-blade, ale nie wiem czy błotnik deklarowany jako 26-27,5 nie będzie jednak za krótki(northtec gravity dr). Przedniego aż tak nie potrzebuję, bo i tak chlapie, zależy mi bardziej na suchych gaciach, w ulewach jeździł nie będę.. Do tego spinka 10 rzędów(łańcuch hg54). Nie wiem czy ładować się w srama, mimo że z poprzednim rowerem nauczyłem się go nawet sprawnie rozpinać. Connex kosztuje drugie tyle, ale jak fajnie się rozpina, to żaden koszt. No i osłonka na ramę. Tutaj raczej nie ma co zbyt wybierać, chciałem się spytać przy okazji czy ktoś takową posiada i czy jest cokolwiek warta

https://www.centrumrowerowe.pl/akcesoria/oslony-rowerowe/ramy/p,oslona-pod-lancuch-asf-15-260-80-90-mm-1-szt-czarna-author,15737.html

Generalnie chciałbym kupić w tym sklepie, bo z resztą akcesoriów, które tylko tu udało mi się zabrać wszystkie razem wyjdzie najtaniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...