RafalxM Napisano 10 Września 2015 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 ma ktoś pomysł jak wyeksportować hurtowo trasy z navime (dowolnie apka czy www) do plików .gpx ? wiem że można po kolei klikać i eksportować, ale mam ich 790 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joesatch Napisano 10 Września 2015 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 A może napisz do autora aplikacji. Może udostępni Ci zrzut bazy z Twoimi aktywnościami. Przy okazji zaproponuj mu żeby to wprowadził na stronie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 13 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2015 w jego interesie jest aby takiej możliwości nie było raczej poza tym autor jest raczej tak zawalony robotą że nie odpowiada na żadne prywatne wiadomości poza komentarzami na FB - a tam nie chcę mu zaśmiecać. na próbę wyeksportowałem kiedyś pojedyńczo 20 tras i za jednym razem zaimportowałem do endomondo. pojawiła się informacja o nowej stabilnej wersji - ma się ukazać niebawem, więc może i znikną błędy na www też - mam taką nadzieję, bo wolę korzystać z polskiej produkcji...tyko czasami jak coś przestanie działać to szukam innych rozwiązań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 13 Września 2015 Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Nie ma takiej opcji. Używałem Navime przez chyba 3 lata. Problemy były są i będą, tylko dlatego, że jest to "one man show". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 15 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2015 no nie wiem co o tym mysleć, appka działa coraz gorzej. w sumie mam gps z którego mogę importować trasy do navime, więc na razie przerzucę się na taki model i cierpliwie będę czekał . być może to też np wina telefonu (chociaż w komentarzach na FB widziałem że ktoś miał podobne problemy) , jak przetestuję na innym to postaram się to opisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joesatch Napisano 15 Września 2015 Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Niestety sporo zależy od telefonu i od wersji andka. Sam używałem Navime bez najmniejszych problemów w 2 różnych słuchawkach samsunga. Natomiast znajomym którym instalowałem apkę mieli niespodziewane i losowe wyłączenia aplikacji. Chwalmy to co nasze Polskie !! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 15 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2015 upartuję jeszcze szansy w przerzuceniu appki w bardzo starej wersji, spod Androida 2.x , na telefon z Androidem 4.2.x , jeśli zadziała to by było idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.