RafalxM Napisano 10 Września 2015 Napisano 10 Września 2015 ma ktoś pomysł jak wyeksportować hurtowo trasy z navime (dowolnie apka czy www) do plików .gpx ? wiem że można po kolei klikać i eksportować, ale mam ich 790 ...
joesatch Napisano 10 Września 2015 Napisano 10 Września 2015 A może napisz do autora aplikacji. Może udostępni Ci zrzut bazy z Twoimi aktywnościami. Przy okazji zaproponuj mu żeby to wprowadził na stronie. Pozdrawiam
RafalxM Napisano 13 Września 2015 Autor Napisano 13 Września 2015 w jego interesie jest aby takiej możliwości nie było raczej poza tym autor jest raczej tak zawalony robotą że nie odpowiada na żadne prywatne wiadomości poza komentarzami na FB - a tam nie chcę mu zaśmiecać. na próbę wyeksportowałem kiedyś pojedyńczo 20 tras i za jednym razem zaimportowałem do endomondo. pojawiła się informacja o nowej stabilnej wersji - ma się ukazać niebawem, więc może i znikną błędy na www też - mam taką nadzieję, bo wolę korzystać z polskiej produkcji...tyko czasami jak coś przestanie działać to szukam innych rozwiązań
mklos1 Napisano 13 Września 2015 Napisano 13 Września 2015 Nie ma takiej opcji. Używałem Navime przez chyba 3 lata. Problemy były są i będą, tylko dlatego, że jest to "one man show".
RafalxM Napisano 15 Września 2015 Autor Napisano 15 Września 2015 no nie wiem co o tym mysleć, appka działa coraz gorzej. w sumie mam gps z którego mogę importować trasy do navime, więc na razie przerzucę się na taki model i cierpliwie będę czekał . być może to też np wina telefonu (chociaż w komentarzach na FB widziałem że ktoś miał podobne problemy) , jak przetestuję na innym to postaram się to opisać
joesatch Napisano 15 Września 2015 Napisano 15 Września 2015 Niestety sporo zależy od telefonu i od wersji andka. Sam używałem Navime bez najmniejszych problemów w 2 różnych słuchawkach samsunga. Natomiast znajomym którym instalowałem apkę mieli niespodziewane i losowe wyłączenia aplikacji. Chwalmy to co nasze Polskie !! Pozdrawiam
RafalxM Napisano 15 Września 2015 Autor Napisano 15 Września 2015 upartuję jeszcze szansy w przerzuceniu appki w bardzo starej wersji, spod Androida 2.x , na telefon z Androidem 4.2.x , jeśli zadziała to by było idealnie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.