Skocz do zawartości

[navime] export większej ilości tras do plików

Rekomendowane odpowiedzi

w jego interesie  jest aby takiej możliwości nie było raczej ;)  

poza tym autor jest raczej tak zawalony robotą że nie odpowiada na żadne prywatne wiadomości poza komentarzami na FB - a tam nie chcę mu zaśmiecać.

na próbę wyeksportowałem kiedyś pojedyńczo 20 tras  i za jednym razem zaimportowałem do endomondo.

pojawiła się informacja o nowej stabilnej wersji - ma się ukazać niebawem,

więc  może i znikną  błędy na www też - mam taką nadzieję, bo wolę korzystać z polskiej produkcji...tyko czasami jak coś przestanie działać to szukam innych rozwiązań ;)

no nie wiem co o tym mysleć, appka działa coraz gorzej.  w sumie mam gps z którego mogę importować trasy do navime, więc na razie przerzucę się na taki model  i cierpliwie będę czekał .

być może to też np wina telefonu (chociaż w komentarzach na FB widziałem że ktoś miał podobne problemy)  , jak przetestuję na innym to postaram się to opisać 

Niestety sporo zależy od telefonu i od wersji andka. Sam używałem Navime bez najmniejszych problemów w 2 różnych słuchawkach samsunga. Natomiast znajomym którym instalowałem apkę mieli niespodziewane i losowe wyłączenia aplikacji.

Chwalmy to co nasze Polskie !!

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...