maciekferec Napisano 10 Września 2015 Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Witam. Na przyszły sezon planuje przerobić mój rower na dirt. Może jakimś cudem uda mi się zaoszczędzić 1000zł chociaż dla mnie to dosyć dużo. Za ową sume muszę zakupić: -Piastę tylnią ss - Ramę (najlepiej już ze sterami gdyż nie umiem ich montować) - Amortyzator (100mm najlepiej) - Mostek Wszystko inne, posiadam. Bardzo proszę o odpowiedź czy zmieszczę się w tej sumie i jakie części ile będą kosztować. Proszę też o nazwy. Sprawa jest ważna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekferec Napisano 11 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2015 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozek Napisano 11 Września 2015 Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Nie wiem na czym obecnie jeździsz, ale wydaje mi się, że lepszą opcją będzie sprzedanie obecnego sprzętu i zakup np ns metropolis. Za ~1000zł z używek: piasta - Novatec NT-D236SBT rama - Octane One Void mostek - NS Quark amortyzator - chyba braknie kasy na cokolwiek lepszego niż dj3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekferec Napisano 11 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Rama 500, Piasta 150, Mostek jak dobrze poszukać to da sie kupić za 50 więc zostaje 300 zł. A dj3 kosztuje 150-200. To może da rade coś lepszego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.